Kategorie: Pracovní právo / Dovolená
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
prosím Vás mám takový dotaz, hledala jsem podobné téma, ale nenašla jsem, zaměstnavatel nám nařizuje ohlášení dovolené 14 dní dopředu, pokud ji nenahlásím dřív nemám nárok na dovolenou, jedná se třeba o jeden den volna např, potřebuji ošetřit dlouhodobě nemocnou babičku nebo k osobnímu účelu.
Prosím můžete mi říct jaké má pravomoce k ohlášení dovolené dopředu ?? Zaměstnavatel musí ohlásit 14 dní dopředu a jak je to u zaměstnance ??
Předem děkuji velice moc.
Dobrý den,
na tuto otázku žádnou konkrétní odpověď v zákoně nenaleznete. Je třeba vyjít z obecných pravidel a to z toho, že tím, kdo určuje čerpání dovolené (tzn. povoluje, nařizuje atd.) je pouze zaměstnavatel. Tedy, nemusí Vám v žádosti vyhovět, a naopak ji může ze dne na den nařídit čerpat.
Navíc, k určitým věcem jako je ošetřování člena rodiny apod. není potřeba dovolené, ale jedná se o tzv. překážku v práci na straně zaměstnance. Podívejte se na http://www.pravnik.cz/uplna-zneni/uz-146.html
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com