Vzal techničák i auto a nemám nic! - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

auto v depozitu

Miluše Rajkovová, 26.04.2009 23:26:13

Dobrý den,
potřebovala bych poradit, mám auto uložené v depozitu, depozit platný do října 2009, nyní mám o toho auto zájemce, je možné auto prodat i když nemá platnou STK,
Děkuji za odpověď M.R.

odhlašeni vozidla

Marek Ťapal, 30.10.2008 23:39:43

Dobrý den
poradte minekdo. pokud hci odhlasit automobil zd vuodu zejsem ho prodal a mam kupni smlouvu tak musim mit k tomu maly technicak? Na uřade mi tvrdi ze musim mit maly technicak a nevim kdy ten kupujici zase dojede a je mimo republ. Mam pouze kupni smlouvu a velky technicak jak to potom mam udelat kdo mi poradi?
Děkuji za radu

Vzal techničák i auto a nemám nic!

Jan Gieraczka, 30.09.2008 18:16:52

V prvé řadě bych chtěl upozornit že si uvědomuji že jsem udělal chybu a byl jsem naivní avšak toto můj problém neřeší!Na můj inzerát že daruji nepojízdné vozidlo se mi ozval jeden chlap,který mi řekl že s auty kšeftí a že mi za něj dá klidně 500kč,tak jsem si řekl no tak aspoň 500.Při převzetí mi řekl že dělává ekologickou likvidaci vozidel a že pokud mu dám velký techničák tak že mi papír o ekologické likvidaci dá a pak auto které bylo v tu dobu v depozitu kde je dodnes zruším.V tu dobu jsem si říkal že mi to je vlastně fuk nepojizdné auto mi je k ničemu a jestli ho prodám neb daruji nebo zruším je mi vlastně jedno tak jsem mu na to kývnul.Ale co se stalo už je to 3 měsíce a pán mi dokonce přestal brát telefón.No a co já?Dozvěděl jsem se že za jinak auto nezruším a v depozitu může být jen nějakou dobu,co mám tedy dělat??Mohu jít vůbec s tímto na policii?Je to krádež nebo podvod?Nemám jedinej papír o tom že ho ten chlap má a nemám ani TP ani auto??Co by jste radil?Děkuji za Vaš čas.

Re: Vzal techničák i auto a nemám nic!

Petr Petr, 30.09.2008 19:29:20

Na policii zajít můžete. Otázkou je jestli to má smysl a zda se policii podaří prokázat jmenovanému muži úmysl vás podvést. Pokud ne, bude věc pravděpodobně odložena. Lépe bude, když ale osobně navštívíte dotyčného a věc vyřídíte pokud možno po dobrém. Pokud třeba víte kde se vrak vozidla nachází, tak jej odvezte do šrotu sám. Je přece pořád svým způsobem váš (smlouva o darování či prodeji neexistuje).

Re: Vzal techničák i auto a nemám nic!

Renata Cvrková, 22.10.2008 21:31:38

Prodala jsem auto na náhradní díly, nemám smlouvu o prodeji, ani doklady ani auto, mám zjištěno, že auto již dávno neexistuje ani značka, kupující nereaguje,jde mi o to,že auto nemám, ani doklady a nevím jakým způsobem odhlásit auto z registru vozidel, nevím si rady, nevěděla jsem,jak prodej auta funguje a takhle to dopadlo, prosím Vas o radu, pokud se nějaká najde. Předem děkuji za Váš čas

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »