Kategorie: Obchodní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den!
Uz zhruba mesic jsem druhym jednatelem jedne spolecosti, ktera podnika v oblasti IT technologii. Bohuzel prvni jednatel mi zatim nepredal ucetnictvi a dalsi potrebne listiny a odmita se o tom bavit. Navic nemam ani hesla na pocitace, sit atd., bez kterych moje pusobeni ve spolecnosti je znacne omezene.
Chtel jsem se Vas tedy zeptat, jestli existuje naka rychla(resp. nejrychlejsi) cesta, jak ziskat ucetnictvi a hesla? Vim, ze je to moje pravo, ale nez se to dostane k soudu... Nemohla by to napriklad vyresit policie, aby ho donutila tyto listiny a hesla predat?
Dobrý den, policie za Vás nic takového řešit nebude. Jediný, kdo mu může autoritativně nařídit splnění povinnosti předat účetnictví a další potřebné podklady, pokud to neudělá dobrovolně, je soud.
Nebo by se v případu mohli angažovat přímo společníci firmy, kteří jistě mají svůj zájem na tom, aby jste mohl řádně vést firmu.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com