Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den, koupil jsem TV na internetu pres e-obchod ale prodejce nechce zbozi dodat z duvodu ze si spletl cenu, ktera je nekolikrat nizsi nez realna cena v kamenem obchode a odmita dale o tom diskutovat - dela jako ze se nic nestalo a nekomunikuje. Kazdopadne ja jsem udelal objednavku a zbozi chci dodat. Jakym zpusobem mam postupovat na uplatneni prava ? Muze te mi prosim poslat odkaz dle ktereho zakona je povinen prodejce dodrzet cenu za kterou jsem nakoupil? Samozdrejme objednavku mam v mejlu a mam vytistenou i www stranku se zbozim. dekuji
Dobrý rád, bych se zeptal, jako nezkušený jsem si zakoupil telefon v e-shopu, vše šlo jak mělo dokud jsem nezjistil že v balíku který mi přišel nebyli věci které jsem očekával. Můj kamarád jsi kupoval ten samý akorát z jiného serveru, měl tam vše i pam.kartu kterou jsem si já musel platit.Na webu kde jsem kupoval telefon nebylo nikde napsáno že balení neobsahuje originální věci a tak se ptám jestli s tím mohu něco udělat ? Děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne Bálek
Dokonce se na serveru píše " Jsou v originálním balení s českým manuálem" Děkuji za pomoc ... Bálek
Dobrý den,mám ještě jeden dotaz.Dne 2.4.2008 jsem koupila v internetovém obchodě tříkolku.Pravděpodobně se v řídítkách uvolnila nějaká součástka,která zapříčinila,že odtamtud vyteklo mazivo a s řídítky se dá jen těžko manipulovat.Pravý důvod,proč se mazivo uvolnilo,neznám.S tříkolkou jsme zacházeli slušně,jinak je v dobrém stavu.Vztahuje se na tuto vadu ještě záruka?Jak mám postupovat?Kdo hradí dodání věci(poštovné,jízdné)?Předem děkuji za odpověď Pavlína Fehérová
Dobrý den,prosíme o radu.Bydlíme v posledním patře,nad námi je plochá střecha bez zateplení.Máme nárok na sníženou sazbu pro výpočet?V našem domě nejsou dosud nainstalovány indokátory topných nákladů,počítá se podle metrů čtverečních.Předem děkuji za odpověď Pavlína Fehérová
Dobrý den,
záleží na stanovách družstva (společ. vlastníků), jakým způsobem jsou tyto počty řešeny. Nicméně, Vy osobně buďte spíše rádi, že se to počítá takto - až budete mít nainstalovány měřáky, tak právě díky nezateplené střeše budete pravděpodobně hradit mnohem více než nyní.
Teď jste uhodila hřebíček na hlavičku.Na schůzi vlastníků se odhlasovalo nainstalování měřáků.A my nevíme,jakým způsobem to máme řešit.Z Vaší odpovědi vyplývá,že na to není žádné pravidlo,o které bychom se mohli opřít.Je to tak?Právě máme obavy z velkých nedoplatků.Topíme tu pánubohu do oken,v oknech jsou velké mezery,plastová okna nám památkáři nechtějí dovolit.Ale všechny byty stále nejsou v osobním vlastnictví.Zrovna ten můj.Na koho se mám obrátit,abych dosáhla úlevy od placení velkých nedoplatků?Mohu odmítnout nainstalování těchto měřáků?Předem děkuji za odpověď Pavlína Fehérová
Rozhodnutí o instalaci bytových měřidel, případně indikátorů topných nákladů je plně v kompetenci vlastníka domu. Žádný předpis instalaci nenařizuje, na druhé straně se ale ani souhlas nájemníků nevyžaduje. Rozhodne li se tedy vlastník o instalaci, nájemníci jsou povinni tuto umožnit.
dobrý den prosím o radu jak postupovat při postupu pohledávek.13.8. 07 jsme koupili oběkt,krerý jsme přestavovali na bytoví dům 29.10.07 nám ČEZ spustil elakřinu na stavbu kvůli světlu a vrtačce.Po roce prací a kolaudaci jsme zažádali o změnu eletroměru a tarifu na bytovy 1.8.08 Technik elektráren zjistil ,že je závada na jejich sazbovém spínači, který toto období nezapočítaval. Bez problému závadu odstranili a tak se čez zachoval monopolně a nechal nás měsíc v klidu a pak poslali dopis,,Propočetli jsme Vám proto nadměřenou spotřebu elektřiny podle období od 21.8.08do 17.9.08,, což je zimní období a tak topíme a k tomu elekřinou a z tohodle měsíce vypočítali údajnou spotřebu celého roku a poslali složenku na 57533kč to snad nemají ani firmy .Děkuju Lada 728119655
Dobrý den, není jasné o jakém "postupu" pohledávek píšete, jedinou pohledávkou zde je platba za elektřinu a to na straně ČEZu. Distributor energie má své postupy, jak dopočítávat takové ztráty. Pokud máte dojem, že faktura je nadnesená, pak ji reklamujte a obraťte se s požadavkem na vysvětlení postupu a doměření spotřeby přímo na právní oddělení společnosti. Ale právní obrana před těmito společnostmi je velmi náročná a upřímně řečeno, Vás to vyčerpá a jich se to nijak zásadně nedotkne.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com