Podnikání na internetu - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Internet

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Podnikání na internetu

David Kuchtík, 26.09.2008 11:45:18

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda by bylo legální prodávat mým uživatelům tak zvaný dealering. Ten dealering, je možnost dealovat můj projekt. Za každého nového zákazníka, kterého by mi sehnal uživatel, jenž si dealering koupil, by pak tento dealer dostal 50Kč. Tato částka by mu byla zaplacena pod podmínkou, že si nový zákazník, kterého dealer přivedl na můj web, koupí dealering.

Doufám, že rozumíte mému vysvětlení a prosím o zaslání informací o oprávnění, které k takovémuto obchodu potřebuji.

Děkuji

S pozdravem David Kuchtík

Re: Podnikání na internetu

Mgr. Oldřich Topka, 02.10.2008 12:46:14

Dobrý den, o konkrétním oprávnění, které pokryje takovou činnost se informujte přímo na živnostenském úřadu, který vydává živnostenské listy s předmětem činnosti podle potřeb žadatele.
Vy budete potřebovat oprávnění k prodeji Vašeho produktu. To jak ho budete distribuovat a jestli k tomu využijete prostředníky už je jen na Vás a na tom, co si s nimi sjednáte.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »