Vypoved dohodou na kterou zamestnavatel nechce pristoupit - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Vypoved dohodou na kterou zamestnavatel nechce pristoupit

Martin Novotný, 25.09.2008 18:20:55

Dobry den,
zajimalo by me jak se muzu branit kdyz potrebuji dat vypoved dohodou k 15.10.2008 abych mohl nasledujici den jit do nove prace.Bohuzel nemam zrovna sefa co by chtel ukoncit pomer dohodou.Uvazoval sem ze prestanu chodit do prace at mi da par.53 ale on ze me pak da k soudu.Muzu kdyz prestanu chodit do prace okamzite zazadat o 53?Pripadne kde o neho zazadam.Navic mi vyhrozuje ze mi neda zadnou vyplatu za posledni mesic.Ma na to pravo?A posledni dotaz.Na smlouve mam misto vykonu prace v jiném městě než pracuji od zacatku.Da se tedy smlouva prohlasit za neplatnou?
Dekuji moc za odpovedi.Preji pekny zbytek dne.

Re: Vypoved dohodou na kterou zamestnavatel nechce pristoupit

Karel Dlouhý, 29.09.2008 21:00:23

Přečtěte si odpovědi na podobné dotazy. Uzavřel jste pracovní smlouvu dobrovolně a pracovní poměr můžete ukončit jenom zákonným způsobem. Pokuzd přestanete chodit do práce, může zaměstnavatel vyčíslit způsobenou škodu a tu může po Vás vymáhat. Na výplatu za odpraované dny ale máte nárok.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »