kvalifikační dohoda s budoucím zaměstnancem - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

kvalifikační dohoda

Iveta Spurná, 29.09.2008 08:46:50

Dobrý den.
Prosím o radu v následující záležitosti. V září tohoto roku jsem byla nucena podepsat kvalifikační dohodu zpětně i za loňský rok, ve které mi ředitelka naší MŠ nařizuje setrvat v MŠ 5 let, jakmile dokončím studium vysoké školy.Nyní jsem ve 2.ročníku.Pokud dohodu poruším budu muset zaplatit veškeré dny, které jsem byla mimo pracoviště(zkoušky). Já jsem však za loňský rok od p.ředitelky nedostala ani jediný den volna před vykonáním zkoušky ani na samotnou zkoušku.Čerpala jsem buď starou dovolenou nebo studijní volno, které dostávají také nestudující kolegyně.můj úvazek v MŠ je 95% a není šance na jeho zvýšení. Touto dohodou mám zavřenu cestu na jiné pracoviště, kde by mi úvazek mohl být zvýšen.
Není tato dohoda napadnutelná, když mi zaměstnavatel neposkytuje volna na, která mám nárok?
Děkuji a přeji příjemný den.

Re: kvalifikační dohoda

Karel Dlouhý, 29.09.2008 20:36:31

V dohodě by měly být specifikovány i poskytované úlevy. Pokud vám zaměstnavatel volno neposkytuje, tak co by po vás chtěl zaplatit? Zkuste se s dohodou obrátit na odborového právníka (jste-li členem odborů).

kvalifikační dohoda s budoucím zaměstnancem

Alena Knotová, 25.09.2008 14:58:50

Můžeme uzavřít kvalifikační dohodu se studentem /tedy ne se zaměstnancem), jemuž uhradíme poslední rok studia s tím, že on pro nás bude pracovat nejméně 2,3 roky po ukončení maturity ?
Alena Knotová

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »