Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
dobry den,
mame takovy maly problemse smlouvou s investorem stavby ktera chce jsi pronajmout cast pudy na stavbu cesty k jeho prostoram. tato zalezist se tahne asi pres rok. nejdrive byl zamitnut plan A a navrzen plan B ktery byl opet zamitnut a vratili sme se k planu A. do urcite doby nam mely byt zalsany smlouvy k schvaleni doplne udaju o bankovnim cisle a tak dale. tyto smlouvy poslany mailem me mamince ktera je majitelem pozemku mailem. je ten to zpusob platny a legalni kdyz investor do predu jsi neni jisty tim ze se sprava ve stanoveny cas otevre a vyplni?
moje maminka je veku kdy ten to ukon pro ni je jak by jsem tak rekl spanelska vesnice a nebyt me tak jsme ani nevedeli ze smlouvy dorazily. ja bydlim 1000 km od me maminky a nejsem schopen do danehi casoveho useku vse stihnout. Investor mi nechce cekat a hrozi ze budemem muset naklady za smlouvy atd. hradit. poradte mi jak na to jsme a ci se muzeme nejak branit. dekuji
Dobrý den, to, že se návrh smlouvy zasílá mailem je dnes naprosto běžné. Jestliže některá ze stran tento způsob komunikace nezvládá, pak by měla ostatní v dostatečném předstihu informovat o tom, že je nutné jí příslušné podklady zasílat jinak, např. poštou.
To, že vyhrožují nějakými sankcemi ze smlouvy není odůvodněné. Vzhledem k tomu, že žádná smlouva dosud podepsána nebyla, není tedy platná a účinná, nemůže být způsobilá k tomu, aby z ní někomu vznikaly sankce.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com