Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
dobry den, v nov 09 som odovzdal auto, ktore som mal na leasing..pretoze som nemal na splatku...ihned som kontaktoval leasing spolocnost ako mam postupovat a tam mi poradili aby som auto odovzdal a nemam cakat kym mi ho vezmu sami po neuhradeni dalsej splatky...bolo mi povedane, ze ak auto odovzdam sam do 30. novembra nebudem mat voci leasing spolocnosti ziadne zavazky..auto pojde na drazbu..a ak ho predaju mozem byt este ziskovy..auto som preto odovzdal a podpisal odovzdavaci protokol..4 mesiace na to mi prisiel protokol o finan vysporiadani leasing zmluvy na nedoplatok 6300 eur, ktory zahrna poplatok za predcasne ukoncenie, fakturu za nedodrzanie doby najmu, nahrada skody, odobratie a predaj PL...auto som mal ako druhy v poradi, pretoze som leasing prebral po 1. majitelovi s tym ze som podpisal zmluvu o prevode leasing zmluvy a splatkovy kalendar, ktory mi bol dodatocne poslany e-mailom...ziadne vseobecne podmienky ani pripadne zavazky pri nedodzrani zmluvy som nepodpisoval dakujem
dobry den!měl sem u ccb na leasing auto od aaa auto praha po třech měs se porouchalo a aaa auto my neuznala reklamaci proto jsem zvedl tel.a zavolal na ccb a ptal sem se na podminky odstoupeni od smlouvy pani my po tel. řekla že to jde ale že zaplatim pokutu 5000-20000kč přesně my to nedokazala řict řekl sem ji at si pro auto přijedou nebudu platit poruchove auto na ktere se ma vztahovat zaruka pro vuz si přijely poštou my přišlo ukončeni leasing.smlouvy a nic vic považoval sem to za vyřizenou věc nikdo nepsal nikdo nevolal!!!po 4letsem si vyřizoval hypoteku na dum a zjistil jsem že sem dlužnik byl sem z toho v šoku když sem se dozvěděl že to je u ccb leasing 4měs my trva zjistit za co to je a do dnešniho sem se toho nedopatral jen sem našel exekutora ktery ma vše na starosti řekl my že rozsudek proběhl před rokem aniž bych něco tušil ccb se mnou nekomunikuje a uroky z něčeho narustaji a narustaji a ccb je bohatši a bohatši poradte co mam dělat??? uplně mě likviduji !!!poradte prosim!!
Dobrý den, na začátku všeho jste si měl důkladně projít nejen smlouvu, ale i obchodní podmínky leasingovky nebo si nechat provést revizi u právníka. Navíc Vám bylo výslovně řečeno (a je to i obecně známé), že při předčasném skončení nájmu se platí určité sankce, smluvní pokuty nebo odstupné.
Proč Vás ovšem společnost nekontaktovala a nevymáhala po Vás tuto částku, to nevím. Je pro ně samozřejmě výhodné nechat dluh běžet, počítat s úroky a před promlčením začít soudně vymáhat a dohnat věc k exekuci. Také z ničeho není zřejmé, proč Vám nebyl doručen rozsudek o zaplacení, který musel předcházet exekuci. Není vyloučeno, že jste si nějakou zásilku nevyzvedl. I přesto došlo k nabytí právní moci a mohla nastoupit exekuce. Tu se Vám však téměř jistě již nepodaří zastavit.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com