Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den,chtel bych se zeptam jak mam postupovat?Rozvadim se a manzelka si nasla pravnicku u ktere jsme se dohodli o opatrovnictvi a vyporadani majetku a soucasti dohody bylo,ze mi manzelka prepise pozemek ktery jsem koupil pred svatbou,ale jeste pred svatbou jsem na ni pulku prepsal.A pravnicka me ujistila ze odesle darovaci smlouvu na katastr nemovitosti.Protoze ja pracuji v zahranici (francie) nemohl jsem se o to dale starat.A kdyz jsem pravnicce zavolal ujistila me ze smlouva je na katastru a prepsani trva 60 dni.Dnes jsem obdrzel predvolani k soudu o opatrvnictvi nasi dcery z ktereho jsem se chtel omluvit,protoze jsme se s manzelkou dohodli a tudiz by me tam nepotrebbovali a take jsem zavolal na katastr a zeptal se jestli je prevod jiz v jednani a bylo mi zdeleno ze nic nedostali.Nevahal jsem a zavolal prvnicce a ona mi zdelila ze nic neodeslala.Citim se podveden a chtel bych vedet jestli s tim muzu neco delat a jestli papiry podepsane u pravnicky jsou zavazne pro soud?
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com