Kategorie: Občanské právo / Procesní právo
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, sloužím jako VZP. V srpnu 2008 mi kolega vystřelil u ucha, byl jsem na neschopence skoro 2 měsíce.Bohužel mám trvalé následky. Můj právník mi řekl, že kromě bolestného a v případě, že mi uznají odškodnění za trvalé následky, to bude asi vše, co mi náleží. chci se zeptat, zde s tím jde něco dělat, soudit se či to řešit v občansko právním řízením. protože mi příjde neadekvátní, že mám poškozené zdraví a nikdo mi žádnou kompenzaci nenahradí kromě toho bolestného, resp. trvalých následků, i když jsem si to nezpůsobil sám. Viník je řešen po stránce trestní, ale to mi zdraví nevrátí. chci se tedy zeptat, zda s tím jde něco dělat. Kdybyjste mohli, pošlete mi kontakt na někoho, kdo by byl schopnen s tím něco dělat. Moc děkuji za odpověď V.Zdeněk
Dobrý den,prosím o radu,jak dlouho může trvat sepsání žaloby k soudu najatým právníkem.Devět měsíců se mi zdá už hodně.Mám nějaké právo na urychlení,nebo mohu změnit právníka.Jedná se o majetko-správní spor.
To je opravdu hodně dlouhá doba. Pokud máte v všechny podklady k dispozici není problém sepsat žalobu během pár hodin. Právníkovi odejměte plnu moc k zastupování (pokud možno písemně a doporučeným dopisem) a najměte si nového.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com