Zdarma, ale za peníze - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Dlužná částka zaměstnavateli

Renata Navratilova, 04.10.2009 19:56:24

Dobrý den,

prosím o Vaši radu.Manžel nastoupil do zaměstnaní 23.10.2008 a měl smlouvu na rok.Našel jiné zaměstanání a tak se se zaměstnavatelem dohodli a ukončili pracovní poměr ke 14.8.2009.Zaměstavatel nám písemně oznámil, že je manžel organizaci dlužný cituji:překročil jste čerpání nároku na řádnou dovolenou v délce 5,5dne a to ve výši 2,936kč.Rádi bychom věděli, kolik dnů měl manžel nárok za celou tu dobu pracovního poměru.Nějak nám to nejde do hlavy a moc tomu nerozumíme.Přičmž napsali na výplatní pásku, nárok za minulé období byla 4dny dovolené a letos 14,5 dne, zda je tomu opravdu tak.Manžel vyčerpal místo 18,5 dne 24 dnů. Proto vznikl dluh.Rádi bychom věděli zda to máme opravdu platit poněvadž tato částka není zrovna malá a jsme momentálně ve finanční tísni.Doufám, že jste náš dotaz pochopili správně.Budeme velice vděční, když nám poradíte co dělat zda opravdu je tomu tak.Pokud máte nějaké otázky prosím napište na mailovou adresu.Předem Vám moc děkuji.Nashledanou Navrátilovi.

daň z převodu nemovitosti

Šárka Břetenářová, 11.02.2009 21:21:31

Dobrý den, chtěla bych se optat co v případě, když jsem koupila byt a prodávající pravděpodobně nezaplatil daň z převodu nemovitosti. V kupní smlouvě mám uvedeno, že prodávající je povinen tuto daň zaplatit,ale já za to ručím. prodávajícího jsem několikrát kontaktovala zdali daň zaplatil, ale odpovědi jsem se nedočkala. Přijde mi nesprávné abych tuto daň platila já, když jsem žádné peníze nenabyla nýbrž vyplatila.Děkuji za odpoveď a možnou radu co mám dělat. Jsem zoufalá.

daň z převodu nemovitosti

Šárka Břetenářová, 11.02.2009 21:21:09

Dobrý den, chtěla bych se optat co v případě, když jsem koupila byt a prodávající pravděpodobně nezaplatil daň z převodu nemovitosti. V kupní smlouvě mám uvedeno, že prodávající je povinen tuto daň zaplatit,ale já za to ručím. prodávajícího jsem několikrát kontaktovala zdali daň zaplatil, ale odpovědi jsem se nedočkala. Přijde mi nesprávné abych tuto daň platila já, když jsem žádné peníze nenabyla nýbrž vyplatila.Děkuji za odpoveď a možnou radu co mám dělat. Jsem zoufalá.

Zdarma, ale za peníze

Adéla Konečná, 20.09.2008 17:43:48

Dobrý den, emailem mi prisla nabidka katalogu kytek v hodnote 1300, a že ji dostanu pouze za zaplacené poštovného. objednanim se pry k nicemu nezavazuji, pouze mi bude kazde 3 tydny chodit slozka s dalsimi kytkami za 150kc, a po 10ti dnech po obdrzeni ji muzu zrusit.Tak se chci zeptat, zda si MUSIM objednavku z posty vyzvednout, jestli to nestaci zrusit a posta jim zaslane slozky posle zpatky.Telefonicky jsou neprijemni a nechcou zadne ruseni resit.Díky za rychlou odpověd.
--------------------------------------------------------------------

Re: Zdarma, ale za peníze

Mgr. Oldřich Topka, 02.10.2008 13:31:17

Dobrý den, na nevyžádanou nabídku nijak reagovat nemusíte. Pokud jste ale na jejich nabídku reagovala, pak jste přistoupila na jejich podmínky a celou akci musíte zrušit tak, jak je stanoveno v podmínkách. Pokud to nelze telefonicky, pak jim zrušení objednávky zašlete doporučeně poštou, nejlépe i s dodejkou.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »