Kategorie: Pracovní právo / Dovolená
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, můj zaměstnavatel nám poskytuje již několik let 5 dnů dovolené navíc (tedy 25 dnů/rok). Letos se rozhodl tuto dodatkovou dovolenou krátit, na což má zřejmě nárok. Zarážející však je, že směrnici o takovém krácení vydal v polovině srpna, s účinností od 1.9., avšak mzdová účtárna nám sdělila, že letošní dovolená již bude takto krácena (tedy jakoby směrnice platila od 1.1. t.r.). Má zaměstnavatel právo zpětně takto dovolenou krátit? V mém případě bylo kráceno všech 5 dnů navíc, protože jsem v únoru čerpala 6 dnů na ošetřování člena rodiny. Z krácením jsem však nepočítala, a tak se mi zdá postup zaměstnavatele přinejmenším nefér.
Předem děkuji za Vaše vyjádření.
Dobrý den, postup zaměstnavatele při poskytování nebo krácení dovolené nad minimální 4-týdenní standard ZP nijak nestanoví. Z ničeho tedy nevyplývá, že by k takové změně nemohl přistoupit v průběhu roku. Je spíš otázkou logiky, že by taková změna byla vhodná k začátku dalšího roku. "Morální" aspekty tohoto rozhodnutí však hodnotit nebudu.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com