Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat před rokem jsem byla evidována na úřadu práce.Vypočítali mi 2357 na první tři měsíce nebo jsem neměla odpracovaný celý rok.Byla jsem zaměstnánapo MD OD 3.9.2001 a v .květnu jsem otěhotněla a v červnu jsem musela jít marodit ze zdravotních důvodů a marodila jsem až do ledna 2002.Chtěla bych vědět zda se doba od přijetí do zaměsnání a potom doba nemocenské počítá jako odpracovaný rok.Děkuji
Dobrý den, musíte prokázat, že PP fakticky trval. To, že jste v jeho průběhu byla na nemocenské, nehraje roli.
Takže jestli tomu rozumím dobře.V případě že mi pracovní poměr trval po celou dobu nemocnské tak by mi měli podporu v nezaměstnanosti vypočítat z toho zaměstnání.DĚKUJI
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com