Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den
Od 30.10.07 jsem v pracovní neschopnosti ,kterou jsem telefonicky hlásil nadřízenému a 31.10.07 doručil po kolegovy také písemně(předal potvrz.prac.neschopnosti )dle informaci od kolegy mi firma posílá poštou výpověď k 30.10.07 dle §52 , zrušení zaměstnavatele nebo jeho části (také mi asi už 31.10.07 došla na poštu)Tak aby jim to vyšlo do konce roku s výpovědní dobou 2 měsíce. Můj dotaz je ,může mi zaměstnavatel dát výpověď když jsem v pracovní neschopnosti a když jsem si výpověď nepřevzal na poště a převezmu si ji až 6.11.07( nemám vycházky a 6.11., jdu na kontrolu).A jak mám postupovat dál až si výpověď převezmu na poště,je platná nebo mi zaměstnavatel musí prodloužit výp.dobu .( dle mých informací ale firma končí 31.12.2007. předem moc děkuji .
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com