Placení poplatku za sklep - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Placení poplatku za sklep

pavla doležalová, 15.09.2008 10:01:24

Dobrý den,vlastník domu ve kterém mám pronajatý byt,vyměnil okna za plastová,včetně sklepa.Když jsem podepisovala nájemní smlouvu o sklepě a jeho užívání, o poplatku tam nebyla ani zmínka a ted po mě a dalších nájemnících, kteří nemají sklep ve smlouvě a neužívají ho, chce zaplatit poplatek za vyklizení sklepa,který právě nechal vyklidit,aby tam mohl vyměnit ta okna.Proto vás prosím o radu, zda musím tento poplatek zaplatit.A v případě,že nemusím a on mi z tomu poplatku bude počítat penále za nezaplacení a v ročním vyúčtování mi vše připočítá a já zaplatím pouze za služby,ale né tento poplatek,může toto být důvod k soudnímu vystěhování?Předem děkuji za odpověď.S pozdravem Doležalová

Re: Placení poplatku za sklep

Mgr. Oldřich Topka, 22.09.2008 14:22:41

Dobrý den, na něčem takovém se s Vámi měl dohodnout předem a měli jste si to odsouhlasit, eventuálně to měl řešit přímo v ujednání o sklepě nebo Vás měl na to alespoň upozornit a dát Vám možnost si sklep vyklidit sama. Jestli to neudělal, pak to není povinnost, která vyplývá z toho, co bylo sjednáno a nemá to žádný relevantní vztah k možným výpovědním důvodům.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »