Kupní smlouva - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Kupní smlouva

Lukáš Šerý, 05.12.2008 17:56:06

Dobrý den, koupil jsem motorku, na ruku jsem mu dal 11 000 s tim ze mi poslal velky technicak a kupni smlouvu, kterou napsal za mymi zady. Smlouva byla stáhnuta odtud: http://www.motorkari.cz/bazar/ je to vpravo dole. V odstavci 4 uvádí jenom stav tachometru, stav motoru, lak a pneumatiky. to je vše. Pod tím je veta: Prodavajici prohlasuje, že si není vědom dalších závad, skrytých vad ani jiných skutečností které by ovlivňovaly provozuschopnost nebo bezpečnost provozu motocyklu... Po dvou týdnech se na motorce zjistil závadné vady které přesahují částku více než li 3000 kč. Prodavajici mi nechce uhradit skodu na motocyklu a nevim co mam s tim delat existuje neco?

Placení nájemného po sepsání kupní smlouvy

Václav Řípa, 26.11.2008 15:25:33

Bydlíme v podnikovém bytě.Podnik bude byty prodávat současným nájemníkům a nyní budeme podepisovat kupní smlouvu, v jejímž návrhu je uvedeno že se zavazujeme dohodnutou částku uhradit do 3 měsíců od podpisu kupní smlouvy.Zajímá mne do ,kdy jsme povinni platit nájem, zda jen do podpisu kupní smlouvy nebo do uhrazení kupní ceny

kupni smlouvu na prodej pole

Lukas Doubek, 17.11.2008 21:46:46

Dobry den, nevite kde bych nasel vzor smlouvy na prodej pole. Prodavam 2 parcely s ornou pudou, mam kupce s kterym jsem domluvil cenu, ale slysel jsem ze je potreba i znalecky posudek, ktery nemam. Je opravdu potreba?
Diky
Doubek

Kupní smlouva

Jarmila Zykanová, 14.09.2008 10:03:48

Dobrý den,
v dubnu tohotou roku jsme koupili automobobil na kupní smlouvu. Smlouva obsahovala údaje, že po splacení dané částky bude automobil na nás přepsán a předán velký technický průkaz. Automobil byl zaplacen v květnu, avšak od té doby se nám dostalo mnoho slibů od prodávajícího, že automobil přepíše a velký technický průkaz předá. Bohužel už je to skoro 4 měsíce a stále auto není přepsáno. Jak můžeme tuto situaci řešit? Předem děkuji za Vaše rady.

Re: Kupní smlouva

Mgr. Oldřich Topka, 02.10.2008 14:22:13

Dobrý den, pokud odmítá přepsat vozidlo a vydat Vám technický průkaz, pak mu zašlete předžalobní upomínku s tím, že pokud neuvedete věci do pořádku, budete se svých nároků domáhat právní cestou.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »