Dohoda o rozvázání pracovního poměru - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Dohoda o rozvázání pracovního poměru

EVA KAHAJOVÁ, 18.11.2008 09:58:25

Dobrý den
dne 6.11.2008 jsem se dozvěděla od zaměstnavatele,že mě chce propustit ke dni30.11.2008.Dal mi podepsat Dohodu o rozvázání pracovního poměru k danému dni.Chtěla bych se zeptat jestli mám právo na odstupné ,když chtěl on abych odešla ze zaměstnání.
děkuji za odpověď kahajová

Re: Dohoda o rozvázání pracovního poměru

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 18.11.2008 10:02:25

Dobrý den,
ne, nárok na odstupné nemáte - neměla jste mu to podepisovat, pokud jste s tím nesouhlasila.

EVA KAHAJOVÁ, 18.11.2008 10:34:47

I když jsem to podepsala v tísni a pod nátlakem a nebyla jsem v tom sama bylo nás pět?

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 18.11.2008 13:09:28

Dobrý den,
tíseň a nátlak byste musela prokázat - což bude velmi obtížné.

Dohoda o rozvázání pracovního poměru

libuse diopova, 14.09.2008 09:54:43

Dobrý den, měla bych nastoupit po rodičovské dovolené na své původní místo. Po třech letech jsem požádala o prodloužení rodičovské dovolené o půl roku a bylo mi vyhověno. Za měsíc mi končí rod.dovolená a já bych se zaměstnavatelem chtěla uzavřít dohodu o rozvázání pracovního poměru. Mám v případě souhlasu zaměstnavatele nárok na odstupné i kdyz mi byla už jednou prodloužena rod.dovolená ? Mám to písemně potvrzeno. Děkuji

Dohoda o provedení práce

Jozef Valo, 16.09.2008 13:31:18

Dobrý den, byl jsem registrován na úřadě práce a firma se mnou uzavřela dohodu o provedení práce /150hodin do konce roku 2008/. Na základě této smlouvy mne vyřadili z evidence z úřadu práce. Postupoval úřad práce správně? Kdo bude platit za mne zdravotní a sociální pojištění?
Děkuji za odpověď.
S pozdravem.
Jozef Valo

Karel Dlouhý, 20.09.2008 21:51:02

Nárok na odstupné při skončení pracovního poměru dohodou nemáte. (Z jakého důvodu byste ho měla mít? Odstupné je při skončení pracovního poměru z důvodu organizačních změn apod.)

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »