Kategorie: Obchodní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
Prosím Vás o radu a informaci. Jsem žalován bývalím zákazníkem o náhradu. Probběhlo několik řízení.
Řízení probíhá v Teplicích. Žalující navrhl výpověd svědka který bydlí a žije v Prostějově. Bylo mi Okresním soudem v Prostějově, že proběhne výslech svědka a že se můžu vslechu zůčastnit a poklád otázky.
Termín však byl posunut na dřívější termín 5.9.2008, ale oznámení mi přišlo až 7.9. 2008. Tím jsem byl vpodstatě připraven o možnost pokládat otázky být přítomen výslechu.
Jedná se o chybu procesního řízení? Pokud ano jak bych měl postupovat dál?
Nemám právního zástupce, protože si ho nemůžu dovolit. Děkuji za odpověd.
Faltýnek Jiří
Dobrý den, tím Vám bylo odepřeno procesní právo klást otázky svědkům. U příštího jednání u Teplického soudu to tedy můžete soudu sdělit s tím, že jste měl zájem se výslechu zúčastnit, ale z důvodu postupu prostějovského soudu, došlo k tomu, že Vám změnu termínu neoznámili. Soud se s touto námitkou bude muset vypořádat. Půjde také o to, jak moc zásadní pro celou věc bude výpověď svědka.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com