Kategorie: Pracovní právo / Mzdy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, firma KUNOVSKÝ z Troubska mi dluží část mzdy za 3 měsíce. Jedná se o procento z obratu, které mi náleží (viz pracovní smlouva a mzdový výměr). Ve firmě již nepracuji. Zajímalo by mě, jak postupovat, abych získala všechny peníze, které mi náleží. Mám obavu, že pokud majiteli zašlu návrh na mimosoudní vyřešení, zašle mi třeba jen nepatrnou část peněz, aby měl pokoj. Jak ale získat všechny peníze? Když podám k soudu žalobu o zaplacení, mám vůbec nějakou šanci vyhrát? Mám pocit, že obyčejný člověk (zaměstnanec) se nikde nedovolá, zákony nezákony, a všem takovým podobným Kunovským to vždy projde a se zaměstnanci budou mávat dál :-( Ráda bych s tím něco udělala, už kvůli ostatním zaměstnancům, kteří ve firmě zůstali...
Dobrý den,
jestliže je Váš nárok oprávněný, není důvod, abyste v soudním sporu nebyla úspěšná. Doporučuji však předtím celou věc projednat s advokátem, aby Vám sdělil možnost úspěchu ve věci.
Děkuji Vám za odpověď. Nejprve zkusím návrh na mimosoudní vyřešení. Jsem odhodlána dát případ k soudu, tudíž se poradím s advokátem.
S pozdravem,
Iva Trhlíková
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com