Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Pracovní smlouvu jsem měl od 23.6.2008 do 31.7.2008. Nebyl jsem upozorněň, že doplatek na stravenky mi bude strháván vždy následující měsíc za stravenky z předcházejícího měcíce.Za 6 dnů v červnu mi byl stržen doplatek na stravenky v červenci,ale za stravenky za červenec mi neměli z čeho strhnout, protože má pracovní smlouva skončila k 31.7.2008. Zaměstanaval se mi ozval v srpnu po skončení pracovní smlouvy s tím, že mi zapomněli za stravenky v červenci odečíst částku, která by mi normálně byla odečtena.Na čí straně se stala chyba? Mám povinnost platit za stravenky zpětně po skončení pracovní smlouvy? Má na to bývalý zaměstnavatel nárok požadovat zpětně doplacení stravenek?Děkuji
Pokud jste stravenky využil (a částku, kterou za ně platí zaměstnanec, nezaplatil), pak logicky nárok má.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com