Žádost o radu - fórum

Kategorie: Občanské právo / Procesní právo

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

odvolání

jana dušková, 23.01.2009 14:16:46

Prosím a radu, co vše musí obsahovat odvolání proti rozhodnutí posudkové komise proti nepřiznání průkazu ZTP, děkuji.

exekuce

Dana Potužáková, 23.01.2009 11:58:51

Dobrý den prosím o radu . Byla proti mě vznesena exekuce ohledně nezaplacené faktury . Faktura byla řádně zaplacena .Doklad o zaplacení mám. Mohu se nějak bránit? Děkuji Potužáková

Žádost o radu

Radim Hospůdka, 11.09.2008 13:27:30

Dobrý den paní doktorko, mám takový problém, se kterým nevím na koho se obrátit a s kým ho řešit, zhruba před rokem a půl mi exekutor obstavil můj bankovní účet na částku cca 12000,- Kč. Tyto peníze jsem na účet během 14 dní dal a od té doby si je exekutor nestáhl , čili vznikla mi situace, že mám neustále tyto peníze na účtu, ale nepatří mi, tento rok v květnu jsem kontaktoval p. exekutora s tím, ať si peníze stáhne, neboť nemoho využívat některých služeb banky když mi na účtu visí neustále exekuce, ikdyž z mojí strany už zaplacená, ten mi sdělil, že mám vzít další peníze zaplatit mu je přímo na účet a že mi účet odblokuje, což jsem zatím neudělal, protože se to jeví jako dost divný postup, když už tu samou částku má na mém účtu zablokovánu rok a půl. Chtěl bych znát Váš názor na tuto situaci a možná jestli budete tak hodná i radu jak to řešit. Děkuji za odpověď Hospůdka Radim, Zlín

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »