Kategorie: Obchodní právo / Internet
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,prosím o radu. Přes internet jsem objednala zboží,které jsem ihned zaplatila bankovním převodem. Zboží bohužel nedorazilo. Po dotazu na doručení mi bylo sděleno (přes ICQ), že zboží na skladě nemají a že mi peníze obratem vracejí na účet.Nicméně peníze zpět nedorazily a nikdo už nereaguje na dotaz k vrácení. Telefon je neustále obsazený. Jakým způsobem je možné problém řešit, na koho se v této situaci obrátit? Děkuji za radu.
Dobrý den, pokud nereagují na maily, telefony apod., pak se pokuste zaslat na jejich sídlo písemnou upomínku o vrácení peněz s tím, že pokud nebudou vráceny v určité lhůtě, budete věc řešit právně. Jestliže to nezabere, budete muset zvážit spotřebitelské mediační a rozhodčí řízení (info na regionální hospodářské komoře) anebo rovnou právní cestu (žaloba o zaplacení dlužné částky).
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com