Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den,po nekolika letech mi prislo rozhodnuti :prikaz k uhrade nakladu exekuce.Jsem z toho nestastna,jelikoz cekam dvojcata,mam dceru a nemohu si dovolit takovou platbu dat.Kdyz se nasi v mych 17letech rozvadeli,jedinou vec,kterou jsem po mame chtela byla ta,ze mi bude platit pojistku od ceske sporitelny,ta pred soudem souhlasila,ale bylo to jen formou domluvy.Ja pak studovala v Plzni a byla na internatu..o pojistku jsem se nestarala.Mama vsak pojistku neplatila a oznamila to tatovi.Tata v dobre vuli pojistku platil dal.Na nejakou pojistku jsem si ani nevzpomela a uplne ji vymazala z pameti.Pak jsem skolu ukoncila a vratila se zpet domu,uz jen k tatovi..jednoho dne,kdyz jsem byla tehotna..je to pres 4 roky mi prislo oznameni od pravnika,ze neplatim a mam zaplatit urcitou castku..ja jsem na to samozdrtejme nemela a oba rodice od toho davali ruce pryc.pry mi prisli upominky,ale ja je v ruce nikdy nemela.U nas doporucenou postu da postacka komukoliv z rodiny.co mohu delat ted?
Dobrý den,
co nejdříve dojděte za exekutorem a pokuste se zjistit podrobnosti. Jestliže je to v této fázi, muselo proběhnout soudní řízení na jehož konci bylo vydáno rozhodnutí o vaší povinnosti zaplatit dluh. Svou obranu byste však musela uplatnit u tohoto řízení; teď už je pravděpodobně pozdě. Jestliže jste nepřebírala poštu, nemusela jste se o tom vůbec dozvědět.
Pokud je tedy vydané rozhodnutí v pořádku, nezbyde Vám nic jiného než dluh uhradit a to doporučuji co nejdříve.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com