Kategorie: Pracovní právo / Mzdy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den.Prosím o radu.Bylo mi písemně oznámeno snížení platu uvedeného v pracovní smlouvě. Musí mít zaměstnavatel k tomuto kroku můj souhlas? V případě, že se snížením mzdy nesouhlasím, může to být důvodem k výpovědi? Jestliže ano, mám nárok na odstupné? Děkuji Vám za pomoc a za radu.
Dobrý den, změna smlouvy je dvoustranný úkon, nestačí jen to, že jedna strana něco oznámí. Pokud chtějí měnit to, co máte ve smlouvě, pak jedině s Vaším souhlasem. Pokud odmítnete souhlas dát, žádný důvod k výpovědi to nezakládá. To ovšem nevylučuje, že si zaměstnavatel nebude hledat nějaký jiný důvod pro skončení PP.
Dobrý den
Mám dotaz . Dala jsem výpověď.Před mým podáním výpovědi jsem viděla smlouvy o zvýšení základní hrubé mzdy i svou vedoucí jsem na to byla upozorněna.Po podání výpovědi mi však k podpisu žádná dána nebyla a všem ostatním ano.I když do teť jsme základní mzdu mněli všichni stejnou za stejně odpracované hodiny.
Mohu se nějak bránit.Zdá se mi nespravedlivé abych dělala zbývající dva měsíce za nižší mzdu než ostatní jen proto že jsem podala výpověď. Děkuji
Dobrý den, můžete si stěžovat na inspektorátu práce, ale není možné předem určit, jestli něčeho konkrétního dosáhnete. V krajním případě by jste se musela obrátit na soud, ale pochybuji, že se kvůli tomu bude do nějakého soudního sporu vůbec pouštět.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com