Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
momentálně jsem na RD a mám u svého zaměstnavatele smlouvu na dobu neurčitou. Nyní bych měla možnost vrátit se do práce, ale jen na pár hodin týdně (5-10h). Jak se toto smluvně ošetřuje? Mám nastoupit na zkrácený úvazek nebo na smlouvu o provedení činnosti apod.? Díky moc za radu. Chaloupková
Dobrý den,
uzavřít dohodu můžete jenom na jiný druh práce, než máte sjednán v pracovní smlouvě. Jinak budete muset přerušit/ukončit RD, zkrácení úvazku lze upravit dodatkem k pracovní smlouvě. Rod. příspěvek budete za předpokladu, že péči o dítě zajistíte prostřednictvím jiné zletilé osoby, pobírat dále.
Dělám u firmy a každý čtvrt rok nám obnovují smlouvu jde o to že to budou dva roky co už tam dělám a zaměstnavatel mi bude muset dát výpověď chtěl jsem se zeptat jestli by nešlo udělat to že bych ji dal týden před vypršením smlouvy v době volna a po té bych zase znova nastoupil abych nemusel čekat půl roku na nový nástup který by nebyl ani jistý děkuji Martin Veselý
Nešlo.
Podle zákoníku práce může být pracovní poměr na dobu určitou u téhož zaměstnavatele maximálně na dobu 2 roků (najednou nebo navazujícími kratšími pracovními poměry). Nový prac. poměr na dobu určitou může pak vzniknout po 6 měsících.
Postoj zaměstnavatele je neseriózní - když vás potřebují, tak by s vámi měli uzavřít pracovní poměr na dobu neurčitou, jako je to běžné.
Čili až teď vyprší ty 2 roky, tak buď vám změní prac. poměr na dobu neurčitou, nebo nastoupíte jinde.
Dobrý večer,
prosím o radu... Ve firmě nám nařídili chodit na 10 školení ( každé trvá cca 1 hodinu) mimo pracovní dobu. Bez nároku na zaplacení školení. Navíc musíme všechny školení stihnout do 3 měsíců jinak nám sníží plat. třídu. Můžou nám nařídit "věnovat" jim 10 hodin našeho času? Děkuji za odpověď Kandráčová
Dobrý den,
Moc bych Vám prosila o zodpovězení dotazu.
Dostala jsem výpověď 31.3.2010, protože moje místo zaniklo s důvodu organizační změny (podepsala jsem dohodu, protože mi bylo nabídnuto větší odstupné). To ve firmě znamená, že firma šetří peníze za stále zaměstnance, jedná se o práci telefonního operátora.
Nicméně místo nebylo zrušeno doslovně, protože mé místo obsadil jiný zaměstnanec, který je však zaměstnancem externí firmy.
Každý nový zaměstnanec totiž nejprve nastoupí přes externí firmu a poté, když je šikovný, tak přejde přímo pod danou společnost. Tak jako kdys já.
Nyní se však naše společnost začala zbavovat stálých zaměstnanců, aby jejich místa nahrazovala pouze externisty (děláme stejnou práci na stejném pracovním místě-jedná se o velké caalcentrum). Tzn. Že stále přijímají nové zaměstnance přes externí firmu a stálí zaměstnanci dostávají výpovědi.
Nejednají protiprávně?
Děkuji za odpověď.
Lucka
Dobrý den,
pokud je se zaměstnancem uzavřená dohoda o ukončení pracovního poměru (tak jako ve Vašem případě), tak o žádný protiprávní úkon nejde. Jestliže se však domníváte, že společnost nedodržuje své povinnosti, můžete podat podnět k inspektorátu práce.
DOBRY DEN, PROSIM O RADU. PRACUJI NA DOHODU O PROVEDENI PRACE. Z DUVODU NEVOLNOSTI JSEM OPUSTIL PRACOVISTE K LEKARI. ZAMESTNAVATEL NYNI POZADUJE NAHRADU VZNIKLE SKODY, S ODKAZEM NA DODATEK DOHODY. MUZE ZAMESTNAVATEL VYMAHAT NAHRADU V PRIPADE DOLOZENI NESCHOPENKY?
Pokud prokáže vznik škody a že jste ji způsobil, tak by mohl - záleží na konkrétních okolnostech. Nedovedu si představit, o jakou škodu se jedná - zda jste porušil směrnice zaměstnavatele, jak si máte počínat při nevolnosti - jste na pracovišti sám nebo je tam s vámi někdo jiný?
Možné by bylo, že třeba pracujete v chem. továrně, řádně jste to nenahlásil, sebral jste se, odešel a došlo ke zkažení chemikálií v reagenční nádobě.
Jinak samozřejmě když nejste schopen práce, tak po Vás nemůže chtít, abyste v tom okamžiku pracoval.
DOBRY VECER,DEKUJI ZA REAKCI. PRACUJI V BEZP.AGENTURE NA POZICI DETEKTIV V SUPERMARKETU. SPOLECNOST ZA NEPRITOMNOST OSTRAHY MUZE DOSTAT ZA 1 DEN 30 TIS SMLUVNI POKUTU,OD RETEZCE,PRO KTERY PRACUJE. NEVIM,ZDA JE TO MNOU ZPUSOBENA PRIMA SKODA...JDE O TO,ZE AKTUALNE ZA ME NEBYLA NAHRADA. TAKZE JSEM BYL OBEZNAMEN O NAHRADE SKODY. RAD BYCH UKONCIL DOHODU S TOUTO SPOLECNOSTI,ABY NAKONEC NEPOZADOVALI POKUTY ZA KAZDY DEN DO UKONCENI. (DOHODA 150 HOD-ROCNE).
SAMOZREJME JSEM INFORMOVAL NADRIZENEHO HNED PRI ODCHODU K LEKARI.
Domnívám se, že by to u soudu nevyhráli. Vy jste nebyl schopen práce, měli poslat někoho jiného. Že to neudělali, to je jejich problém.
Clovek je hned klidnejsi- kazdopadne bych Vam rad podekoval a take tvurcum tohoto webu. Hezky vecer
dobrý den,
od zaměstnavatele jsem dostala nařízení zahájit vysokoškolské studium do určité doby,studium jsem v dané době zahájila a úspešně jsem nyní dokončila státnicí. Splnila jsem tak podmínku vzdělání ke své vedoucí funkci. Po úspěšných státnicích mi zaměstnavatel oznámil, že se mnou dále nepočítá. Vzhledem k tomu, že jsem byla na vedoucí funkci, neuzavřela jsem ani dohodu na poskytnutí studijního volna po celou dobu tříletého studia, nebyla možnost si volno vybírat. Řešila jsem přednášky a zkoušky o víkendech nebo v rámci své dovolené. Tři roky studia, které jsem de facto měla zaměstnavatelm nařízené, stály 150 tis. Kč. Ráda bych se tedy zeptala, zda existuje nějaký způsob, jak tyto vložené finanční prostředky alespoň částečně získat zpět od tohoto zaměstnavatele.
děkuji za odpověď.
Dobrý den, pokud nebyla uzavřena kvalifikační dohoda, pak se budete nároků těžko dovolávat. Obecné úlevy stanoví §232, na ty jste měla ze zákona nárok. K vymáhání alespoň části nákladů a toho, co Vám měl poskytnout si budete muset sjednat advokáta. Případně se můžete obrátit na inspektorát práce.
Dobrý den, jsem zaměstnanec na MD, k 10.3.08 mi končí tři roky a chci si požádat o neplacené volno do 4 let. Mám nárok po 4 letech na odstupné, když mi zamě-tel není povinnen držet místo? Pokud během 4 roku otěhotním, půjdu na rizik. těhot.=>neschopenka, je zam-tel povinnen hradit neschopenku během 4 roku na MD? Jak se vypočítá výše pobírané neschop.?
Zajímalo by mě, na co v případě těhotenství během 4 roku mám nárok z hlediska financí? Neschopenku i porodné a znovu prodloužení prac. vztahu na další roky? Děkuji za odpovědi.I.
Dobrý den, nárok na odstupné by Vám vznikl jen kdyby pracovní poměr skončil z organizačních důvodů na straně zaměstnavatele. Nemocenská se počítá ze započitatelného příjmu (mzda, plat a další příjmy, které se zahrnují do vyměřovacího základu pro stanovení pojistného na sociální zabezpečení). Jestli budete ještě zaměstnaná do doby mateřské (nebo Vám skončí pracovní poměr méně než 6 měsíců před porodem, takže budete v 6-mešíční ochranné lhůtě), pak Vám bude náležet peněžitá podpora v mateřství. Co myslíte prodloužením pracovního vztahu, to nevím. Buď máte pracovní smlouvu na dobu neurčitou, kde k žádnému prodloužení nedochází anebo na dobu určitou, kde pracovní poměr skončí uplynutím doby nebo se dohodnete na pokračování.
Dobrý den, mám dotaz, pracovala jsem u jedné soukromé firmy pět let, otěhotněla jsem a v sedmém měsíci nastoupila na MD.Otěhotněla jsem znovu a porodila, když ještě prvnímu dítěti nebyly dva roky.Teď, 2.3.2008 mi končí mateřská s druhým dítětem, bude mít 4roky a já jsem těhotná, 8.1.2008 mi lékařka vystavila neschopenku, kterou jsem odevzdala zaměstnavateli, který mě stále vede jako svého zaměstnance, ten ji odeslal na OSSZ a ti mu volali, že na neschopenku nemám nárok.Je to pravda?Co mám tedy dělat?Novou práci si shánět nemůžu, jsem práce neschopná a navíc jsem zaměstnaná stále u výše uvedené firmy.2.3.mi končí rodič.příspěvek a na mateřskou mohu nastoupit až 8 týdnů před porodem, což je začátkem června,nebudu teda pobírat žádné dávky?? jsem zmatená a nevím, kde je pravda.Prosím, poraďte.Díky.B
Dobrý den, tak se informujte přímo na OSSZ z jakého důvodu bylo rozhodnuto, že nemáte nárok. Jestliže by se Vaše rodinné příjmy dostaly pod určitou hranici, vznikl by Vám nárok na některé z dávek státní sociální podpory (o tom rozhoduje sociální odbor městského úřadu).
Dobrý den, pane magistře, moc díky za odpověď.Na OSSZ jsem se už informovala a prý ženám na MD nikdo neplatí nemocenské pojištění.Musela bych na určitou dobu do práce, zatím však nevím na jak dlouhou (nevíte náhodou?ta moje paní ma dovolenou:-((), abych měla nárok na neschopenku.Jinak mi v březnu končí rodič.příspěvek a nemám prý nárok na nic, naopak si budu muset platit soc. a zdrav.pojištění:-(.
Dobrý den, nárok na dávky nemocenského pojištění Vám vznikne, jestliže budete účastnicí nemocenského pojištění. To znamená pokud budete zaměstnaná. Nárok na dávky v pracovní neschopnosti vzniká od prvního dne zaměstnání. Patrně však budete mít zkušební dobu, a jestliže rovnou onemocníte, nebude mít zaměstnavatel zájem Vás zaměstnávat a poměr zruší. Navíc budete pracovní smlouvu uzavírat s vědomím, že to děláte jen kvůli nemocenské. Rozhodnutí je tedy jen na Vás. Jinak v předchozí odpovědi bylo uvedeno, že by Vám mohl eventuálně vzniknout nárok na některou z dávek státní sociální podpory. Nelze tedy úplně souhlasit s tím, že nemáte nárok "na nic". Obraťte se na úřad práce, který je úřadem státní sociální podpory. Městský úřad zase řeší dávky pomoci v hmotné nouzi.
Dobrý den, v červnu 2008 mi končí 3letá mat. dovolená.Pokud požádám o neplacené volno navazující na rod. dovolenou do čtyř let dítěte a bude mi vyhověno. Slyšela jsem že pak mě firma musí zaměstnat. Je to pravda?
Dobrý den,jsme zaměstnaná na dobu neurčitou a chtěla bych se vrátit do zaměstnání i když ještě trvá nárok na příspěvek v mateřství.Zaměstnavateli jsem,ale podepsla,že se do zaměstnání vrátím až po čtyřech letech,načež zaměstnavatel toto místo obsadil jiným zaměstnancem,který má smlouvu do konce mojí mateřské dovolené.Mohu se vrátit do zaměstnání již teď.
Dobrý den, po dobu mateřské dovolené Vám musí zaměstnavatel držet stejné místo, po rodičovské dovolené (do 3 let dítěte) Vám musí nabídnout místo odpovídající Vaší pracovní smlouvě. Jestliže je na Vašem místě zaměstnanec s dobou určitou - tj. na dobu Vaší mateřské a rodičovské dovolené - mohl by Vám zaměstnavatel nabídnout toto místo anebo místo obdobné. Vše ale vyřeší jen dohoda se zaměstnavatelem. Jestliže jste písemně potvrdila, že budete čepat rodičovskou dovolenou + další rok po 3. roce dítěte, není povinen Vám v předčasném návratu do práce vyhovět.
Dobrý den, zaměstnavatel mi po dobu tří let platil školné při zaměstnání. Před zahájením jsme, ale neuzavřeli žádnou písemnou dohodu o tom, zda po ukončení školy budu muset u něho nějakou dobu pracovat. Ani jiné podmínky sjednány nebyly. Naskytla se mi lepší prac. příležitost a chtěla bych dát výpověď. Může po mě zaměstnavatel požadovat nějakou finanční náhradu. Děkuji za odpověď. Nina
Dobrý den, současný i minulý zákoník práce stanovil, že tzv. kvalifikační dohoda musí být uzavřena písemně. Pravdou ale zůstává, že zaměstnavatel Vám tuto výhodu poskytoval s očekáváním, že se mu nějakým způsobem zúročí. Nejjednodušší by tedy bylo se nějakým způsobem dohodnout, protože u soudu je prokazování toho co bylo či nebylo sjednáno ústně značně obtížné.
Dobrý den,
dne 31.1.2008 mi bude končit pracovní poměr sjednaný na dobu určitou.Dotaz:1) v připadě,že mi nebude prodloužena nebo nabídnuta jiná smlouva - mám nárok na odstupné? 2) stává se po tomto termínu z této smlouvy automaticky smlouva na dobu neurčitou?
Předem díky,M
Dobrý den, za 1) nárok na odstupné Vám v případě skončení pracovního poměru z důvodu uplynutí určité doby nevzniká. Za 2) prodloužení pracovního poměru není automatické. Podle § 65 odst. 2 zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, platí, že "pokračuje-li zaměstnanec po uplynutí sjednané doby s vědomím zaměstnavatele dále v konání prací, platí, že se jedná o pracovní poměr na dobu neurčitou.". Musíte tedy pokračovat v práci i po vypršení smlouvy a zaměstnavatel o tom musí vědět.
Dobrý den prosím o radu jsem na MD ,v květnu mám nastoupit do práce,dítě dovrší 3let.Jsem ústně domluvená se zaměstnavatelem,že nastoupím v září,ale chci to mít písemně abych předešla problémům.Prosím o radu jak žádost formulovat.
Dobrý den, žádný konkrétní vzor pro to není, sepište žádost tak, aby z ní zcela jasně a srozumitelně vyplývalo čeho se týká a co požadujete.
28.1.08 mi končí 3-letá mat.dov.Od 9/07 jednám se svým zaměstnav.o návratu do práce.Jednání je na mrtvém bodu.Jsem zaměstnaná jako sekretářka a zmocněnec jakosti,navíc jsem dělala i skladovou účetní.Změnil se majitel a i org.uspořádání a místo sekr.zaniklo,ostatní zůstalo.V 11/07 sháněli novou skladovou účetní,přijaly novou pracovnici ale mě místo nenabídli,ba naopak mi trvdili,že pro mne není volné místo.Neustále jsem apelovala na svůj návrat(četné @,tel.hovory s 5ed.].12.12.07se mi podařilo dosáhnout os.jednání,při kt.stále trvali na tom,že není místo a že mi dají do konce mat.dov.vědět rozhodnutí,při jednání se ke mně přitom chovali víc než nemístně,musela jsem se dost přemáhat,abych si udržela své dokorum...jejich chování mě zaráží-ve firmě jsem pracovala 9let,svoji práci jsem dělala víc než dobře-za svoji práci jsem byla neustále chválena a dostávala za ni i pěkné odměny,nikdy jsem neměla paragrafy na dět, nemarodila. v práci jsem bývala ze všech zaměst.nejdéle-se všemi jsem vycházela-nechápu proč najednou takový obrat...jsem bezradná a proto Vás prosím o radu jak nyní postupovat,je mi jasné, že čakají na mou chybu a chtějí mě vyhodit tak, aby nemuseli vyplácet odstupné...3.1.08 jsem proto,tentokrát doporučeně,znovu zaslala žádost o návrat do práce,upozornila jsem,že mi nenabídli místo,ikdyž bylo volné a vytkla jim nekorektní a nemístné chování k mé sobě při posledním jednání.Nyní čekám co bude dál-MUŽETE MI PROSÍM PORADIT co dělat a jak dále postupovat,mockrát děkuji MŠ
Dobrý den, to, jak dobře jste zastávala svoji práci, nemá vliv na vyjednávání ani přijetí zpět do práce. A jestli se k Vám nechovají korektně, je to projevem neúcty, ale bohužel velmi častým. I když by došlo k tomu, že Vás propustí pro nadbytečnost, nárok na odstupné Vám vznikne ze zákona a nemohou Vás k ničemu nutit. Ostupné Vám náleží i kdyby jste se zaměstnavatelem uzavřela dohodu o rozvázání pracovního poměru z důvodu nadbytečnosti. Máte-li skutečně potíže se s nimi na něčem domluvit, pak zaměstnavateli sdělte, že podáte podnět na Oblastní inspektorát práce, který ho může v případě porušení pracovněprávních předpisů pokutovat.
Dobrý den, v březnu 2004 jsem podepsala: Pracovní smlouvu na dobu určitou, sjednanou na dobu určitou po dobu mateřské a rodičovské dovolené. Takže vlastně nevím, kdy mi tento pracovní poměr může skončit. Je tato formulace doby určité v souladu se zákoníkem práce? Neměla by ve smlouvě být konkrétní doba? Pracovnice kterou takto zastupuji v průběhu první mateřské dovolené znovu otěhotněla, porodila a v tuto dobu je stále na rodičovské dovolené. Znamená to, že takto může čerpat rodičovskou dovolenou a zároveň si držet místo i nadále? Pokud např. znovu otěhotní? Děkuji.
Dobrý den, v pracovní smlouvě může být uvedeno, že pracovní poměr je sjednán na dobu "zástupu" za jiného zaměstnance. Až se vrátí, Váš pracovní poměr skončí. Takové ujednání není v rozporu se zákoníkem práce.
Dobrý den, prosím o odpověď na moji otázku.Zaměstnanec pracuje na městském úřadě.Má smlouvu spolu s platovým výměrem uzavřenou od roku 1993.25.2.1998 mu byl vyměřen nový platový výměr, ve kterém je navíc uveden příplatek za vedení. S tímto datumem podepsal i popis pracovní činnosti, kde se uvádí, že kontroluje, řídí a vede podřízené pracovníky, vč. prohlášení, že tento popis pracovní činnosti je součástí jeho pracovní smlouvy.Má otázka zní: dá se tedy považovat, že toto vedení je uvedeno v pracovní smlouvě tohoto zaměstnance?Pokud ano, je v pořádku, že rada města vydá usnesení o vzniku tohoto místa v lednu 2008 a obsadí ho novým zaměstnancem?Lze toto i bez písemného upozornění a bez jediné výtky?
Dobrý den, vypadá to, že v pracovní smlouvě je vedení dostatečně popsáno, i když je náplň pracovní činnosti popsán v jiné listině. Na ní však bude přímo odkaz v pracovní smlouvě a půjde tedy o součást pracovní smlouvy. K rozhodnutí rady města se nelze bez podrobnější znalosti věci dostatečně vyjádřit. Máte-li pochybnosti o správnosti postupu zaměstnavatele, zkuste požádat o radu na odborovém svazu státních zaměstnanců (sice působíte v samosprávě, ale i tak vykonávate řadu činnosti v přenesené působnosti) - http://statorg.cmkos.cz.
Dobrý den. V listopadu 2007 jsem měla podle docházky odpracováno 20 hodin přesčasů(kolegyně byla v nemocnici) a vybráno 5 dnů dovolené.Má vedoucí tyto přesčasy shválila.Při kontrole výplatní pásky za listopad jsem zjistila, že mám proplaceny pouze 3 dny dovolené a žádný přesčas.Na dva dny dovolené byly použity mé přesčasy.Toto provedla reg.ředitelka bez mého souhlasu.Má na toto právo?!
Od 30.listopadu jsem na nemocenské a má vedoucí řekla,že se to pokusí opravit až v lednu, kdy budu v práci.
Dobrý den, náhradní volno, které Vám náleží za přesčasy nenahrazují dovolenou. Takže k pochybení došlo. Jestli věc nenapraví, oznamte zaměstnavateli, že celou věc předáte k řešení Oblastnímu inspektorátu práce.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, do firmy jsem nastoupila v dubnu 2006 převzala jsem práci po paní, která z firmy odešla. Dvakrát se mnou zaměstnavatel uzavřel smlouvu na dobu neurčitou a teď k 31.12.2007 mi dal opět již po třetí na dobu určitou s klauzulí, zastup za mateřskou dovolenou jiné zaměstnankyně, kterou však nezastupuji.Je to v souladu se zákonem, může mi tohle zaměstnavatel udělat?
Dobrý den, podle toho, co píšete, tohle v souladu s právem není. Jde jen o zastírací manévr, aby Vám mohl dát znovu smlouvu na dobu určitou. Při "záskoku" za mateřskou totiž neplatí omezení trvání poměru na dobu určitou maximálně na 2 roky. Můžete kontaktovat Oblastní inspektorát práce, který dohlíží nad dodržováním zákoníku práce.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Po šesti letech se vracím do práce a bylo mi řečeno, že už nebudu pracovat na tom samém místě, ale možná na jiném. Smlouvu mám na dobu neurčitou. Je možné aby zaměst.nedržel místo celých šest let, vím, že to možné je, ale přitom mi druhé těhotenství schválil.Nabízeli mi práci po dobu mateřské, ale tuto práci vemu jen tehdy, pokud mi zůstane smlouva na neurčito. Nemůžou teda se mnou rozvázat pracovní poměr, jedině v případě zrušení místa, pokud mám pravdu.
můj e-mail: marta.jer@seznam.cz
Dobrý den, po návratu z rodičovské je zaměstnavatel povinen Vám nabídnout místo odpovídající pracovní smlouvě, popřípadě se s Vámi dohodnout na změně druhu práce. Jestliže pro Vás místo mít nebude, vznikne překážka na straně zaměstnavatele. Výpověď můžete dostat jen z důvodu nadbytečnosti, ale to bude muset zaměstnavatel dostatečně prokázat, že skutečně došlo k zániku místa. Vám by v tom případě náleželo minimálně 3-měsíční odstupné. Povinnost držet Vám místo je 3-letá.
Pracuji na hlavní prac.poměr ve firmě,k tomu ještě pracuji na tzv. vedlejší prac.poměr na pokladně v marketu,jak se tento druhý prac.poměr posuzuje?Doslechla jsem se,že od 1.1.2007 byl tzv. vedlejší prac.poměr zrušen a je brán na stejné úrovni jako hlavní.Děkuji za odpověď.
Dobrý den, máte pravdu, pojem "hlavní" a "vedlejší pracovní poměr" byl zrušen. Stalo se tak nabytím účinnosti nového zákoníku práce, tj. od 1.1.2007. Ve Vašem případě tak jednoduše máte dva pracovní poměry.
Mgr. Lucie Jindrová
Dobrý den,v brzké době mám nastoupit na zkr.úvazek na 6,5h./den.Chtěla bych se zeptat jaká je u zkr.úvazku minimální mzda?Zaměstnavatel hradí i zdravotní a sociální pojištění?Děkuji za brzkou odpoveď
Chtela bych se zeptat jestli prace na zkraceny uvazek je stejne jeko na dohodu o provedení prace.Kolik hodin musim za mesíc odpracovat, a jestli je to jako minimalni mzda.Dekuji za odpoved
Dobrý den, již dva roky(vždy od 5 do 10 měsíce) jsem byla zaměstnána u stát.příspěvkové ogran.se s mlouvou na dobu určitou. Dotaz: Kolikrát může v takovém případě dát zaměstnavatel smlouvu na dobu určitou?Jsou to 2 nebo 3 roky? Děkuji.
Dobrý den, trvání pracovního poměru na dobu určitou mezi týmiž účastníky je možné sjednat celkem na dobu 2 let od vzniku pracovního poměru. Pokud však od skončení předchozího pracovního poměru uplynula doba min. 6 měsíců, k předchozímu prac. poměru se nepřihlíží.
Mgr. Lucie Jindrová
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com