Uhrada faktury - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Uhrada faktury

Igor Pervy, 07.09.2008 21:16:56

Dobry den, Ja jsem Ukrajinec a 28.03.2007 ve meste Prerov rozhodl prejit od Vodafone ke Spolecnosti O2. Moje telefonne cislo bylo prenesene a chtel pokoupit balik – volani na jedne cislo zdarma. Manazer vzal moji doklady, udelal kopie a vytisknoul mne “Zadost”. On rekl, ze musi platit 214 Kc mesicne a to je vsechno. Ve chvili ja mal Vizu do 31.01.2008 a manazer Zadost udelal na 2 roky,a nic mne nerekl. Ja jsem od 17.04.2007 cely mesic mluvil a za mesic dostal fakturu na 1800 Kc. Byl sok pro mne. Ja zacal volat do O2, ale mne sdelili co ne mam volani zdarma. Manazer udelal chybu ale mne neverili ve O2. Ja prestal pouzivat telefonne cislo.04.2008 po odeslani mnozstevni dopisu, manazer O2 pozadala od mne pismo postou a muj podpis, v nemz ja zadam zavryt ucet a moje telefonne cislo. Ja odeslal jeho. Mne odpovedeli co muj ucet a cislo anulovali.03.09.2008 obdrzel dopis od Transcom, ktery vumaha penize, ale neni 1800 Kc a 2761 Kc (O2 spocitala nove 4 castky od 1.2008).Co mam delat?

Re: Uhrada faktury

Mgr. Oldřich Topka, 11.09.2008 14:43:58

Dobrý den, zašlete jim reklamaci vymáhané částky. Ovšem neznám znění smluv, nemohu tedy vědět, jestli částku vymáhají oprávněně nebo ne. To by jste si musel nechat posoudit smlouvy osobně u právníka. Ale věřte, že operátoři mají smlouvy nastaveny velmi dobře a většinou se svých nároků domáhají úspěšně.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »