pojistovna -dopravni nehoda - fórum

Kategorie: Občanské právo / Pojištění

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

zaplaceni dluhu

jana novakova, 06.09.2008 14:15:15

DOBRY DEN,CHTELA BYCH SE PROSIM ZEPTAT.DRUH MEL V ROCE 2005 NEHODU A NEMEL UZAVRENE POVINNE RUCENI.CELE 3 ROKY SE NIKDO NEOZVAL AZ NYNI PRISLO Z POJISTOVNY ZAPLATIT 53000,-.plati zde prosim promlceci lhuta?dekuji za odpoved.

pojistovna -dopravni nehoda

Jitka Vasa, 06.09.2008 13:01:59

Dobry den,
Byli jsme ucastniky dopravni nehody-poskozeni.Vse se resi
-v Nemecku,kde bydlime plni pojistovna vinika nehody tzv.vypadek z provozu auta-za dobu kdy auto je v opravne a nemuze se uzivat.Pojistovna mne sdelila ze toto se v Cechach neplati protoze se nehoda stala na uzemi Ceske republiky neni to podle ceskeo standartu likvidni.Castku za znehodnoceni vozidla ale proplati.Dale by mne zajimalo zda,az vozidlo bude opraveno-jsme povinni vozidlo osobne vyzvednout nebo zda vozidlo muze byt dopraveno transportem k nam do mista bydliste do nejböizsihi servisu skoda.Pojistovna nam chce naklady za cestu pro vyzvednuti vozidla propltit,ale nezminuje se o transportu vozidla k nam.Mne by vyhovovalo kdyby vozidlo dopraveno bylo,uz kvuli te vzdalenost - 700km- a vzhledem k te skutecnosti ze nedostanu tak rychle dovolenou od zamestnavatele jak bych potrebovala.Dekuji predem za poradu.Jitka Vasa

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »