Reklamce práce - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Reklamce práce

Vlastimil Texler, 29.10.2007 19:44:52

Dobrý den
chci se zeptat zda mám nějáké právo v tomto případě.
Jedná se o přezutí pneumatik na automobilu. Na autě my byli přezuty pneumatiky letní za zimní v autoeizovaném servisu. Ale v tomto autoservisu při nasazování kol zpět, mechanici strhli dva závyty u brzdícího bubnu na zadním kole. Bylo mi řečeno že musím zakoupit nový bubem, aby bylo vše v pořádku. Za přezutí jsem zaplatil 900,- Kč a ještě k tomu si musim pořídit brzdový bubem který mi samy zničili. Mám tedy nějáké právo požadovat uhrazení této škody ? Nebo jejich práci reklamovat ?
Děkuji za odpověd.

Re: Reklamce práce

Šéfredaktor, 02.11.2007 14:38:32

Dobrý den, pokud Vám způsobili na autě škodu, samozřejmě máte právo domáhat se náhrady takové škody. Je však třeba, abyste měl "v ruce" nějaký protokol o způsobené škodě, nebo něco obdobného.
Pak se svého nároku můžete domáhat cestou soudní.
Nejprve však zašlete servisu dopis, popište mu situaci a požadujte uhrazení částky, kterou jste na opravu vynaložil, příp. chtějte opravu. Pokud neučiní dobrovolně, žalujte je.
Je vhodné vzít si k takovému sporu advokáta.

Mgr. Lucie Jindrová

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »