Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
jsem zaměstnána na pozici projektového manažera na HPP. Od 1.9.08 do naší organizace nastoupili nový výkonný a programový ředitel, kteří mi ústně oznámili bez uvedení důvodu, že převážnou část mé náplně práce nebudu již vykonávat já, ale právě nový programový ředitel. Do současné doby mi ovšem ani nesdělili, co by měla obsahovat má nová pracovní náplň. Uvedla jsem, že s danými změnami týkající se mé náplně práce nesouhlasím, ovšem bylo mi řečeno, že tyto změny jsou s přáchodem nového vedení normální záležitostí. Navíc po mě nové vedení vyžaduje, abych předala novému programovému řediteli veškerou agendu týkající se mnou dosud vykonvané práce aniž bychom se shodli na mé nové pracovní náplní. Má na tento postup zaměstnavatel právo?
Prosím o radu jak v této situaci postupovat.
Děkuji.
Dobrý den, je na zaměstnavateli, aby Vám přiděloval takovou práci a dodržoval její náplň tak, jak vyplývá ze smlouvy. Pokud se společně na dalším postupu dohodnete, bude to optimální. Jestli ne, pak můžete podat podnět na inspektorát práce, eventuálně zvážit i žalobu, jestli Vám to ovšem bude stát za to.
Pokud pro Vás nemají práci podle smlouvy, pak Vám musí zaplatit náhradu mzdy, i když Vám ji nepřidělili. A pak záleží na tom, jestli se dohodnete na nějakých změnách anebo s Vámi budou chtít ukončit PP, např. z důvodu organizačních změn.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com