Kategorie: Občanské právo / Dědictví
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je možné zříci se dědictví po tatínkovi ve prospěch dcery mé sestry/mojí neteři/. Jsme tři sourozenci a maminka a souhlasíme aby vše po našem tatínkovi dědila ona jako vnučka.Moje sestra má ale ještě jednu dceru a tak bych se chtěla zaptat zda i ona se musí zůčastnit jednání i když na ní žádný podíl psán nebude.Maminka nyní bydlí v rodiném domku ,který bychom přepsaly na mojí neteř stím, že se o maminku do smrti postará.Také bych se chtěla zeptat jak postupovat když bychom chtěly aby moje neteř ani po maminčině smrti i když domek bude přepsán na ni nemohla prodat.Děkuji a věřím že mi poradíte pokud to bude možné. s pozdravem Burešová Vendulka
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com