odstoupení od smlouvy koupě auty - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

odstoupení od smlouvy koupě auty

Václav Přibáň, 31.08.2008 09:57:05

Koupil jsem si v autobazaru tento týden vůz dovezený ze SRN.Při přebírání jsem rozporoval typ motoru.Dle TP mělo být K4M A7 a bylo K4M S7.Prodejce mi ujistil,že typ motoru jsou pouze první tři písmena a vše je v pořádku.Auto jsem tedy zaplatil a dostal za něj fakturu.Jel jsem na evidenční kontrolu STK,tam jsem s číslem neprošel.Vydal jsem se zpět do autobazaru,ale majitel je týden na dovolené.Po tel. mi sdělil jen,že dá vše po příjezdu do pořádku.Osobně si myslím,že autobazar musel o této skutečnosti vědět.V současné době mám auto,které není ještě přihlášeno na mne.Prosím o radu,jak postupovat dále?Na DI chybu neudělali.Během dne jsem volal na renault CZ a typ motoru K4M S7 není pro provoz v ČR schválen.Já skoro na 100% vím,že o tom prodejce věděl.On byl na STK a tam na to museli příjít,ale nepřišli.A od tam je v protokolu o tech. prohlídce číslo K4M A7,a na emisním protokolu K4M S7.Asi se prodejcovo kamarádi špatně domluvili. Kdo je tedy vlasník vozidla?Jaký postup? Díky

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »