Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, prosím o vyjádření k následující záležitosti: vlastním rodinný hrob na místním hřbitově v jehož těsné blízkosti rostla lípa. Její kořeny léta prorůstaly celý hrob došlo k nalomení obvodních panelů a horní desky. Když se nám podařilo domoci se na MěÚ, aby strom skáceli, zůstal tam pařez s z jeho kořenů pod pomníkem vyrůstaly další větve a dále ničily hrob. Po delším vyjednávání se mi podařilo docílit toho, aby byly odstraněny zbytky kořenů uvnitř hrobu. K tomu ale bylo nutné odstranit veškeré nadzemní části hrobu, aby bylo možné tyto kořeny včetně pařezu v těsné blízkosti hrobu odstranit. Žádal jsem MěÚ aby náklady na rozebrání a znovu složení hrobu mi uhradili, ale rada to zamítla bez udání důvodu.Chci se zeptat zda se náhrady škody můžu úspěšně domáhat u soudu. Děkuji za odpověď.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com