Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Nedávno jsem poskytl známému svůj nepojízdný vůz, neboť mi za něj nabídl 3.000,- Kč s tím, že mi sežene vůz nový a cenu od něj pak odečte. Po nějaké době, cca měsíci kdy se nic nedělo a já začal být nervózní, mi můj vůz - nyní již pojízdný - půjčil do doby, než mi slíbený vůz skutečně sežene. Oprava jej vyšla cca na 6. 500.- Kč za motor plus práce. Bohužel, u tohoto vozu došlo k defektu motoru a vůz je znovu nepojízdný. Nyní po mě dotyčný požaduje kompletní opravu vozu, v jakém mi jej předal.
Otázka : Má na to právo, když jsem od něj zatím žádné peníze za svůj vůz nedostal ?
Co když bude oprava vozu dražší, než na kolik vyšla jeho ?
Dovětek : Dal jsem mu napsané plné právo disponovat s vozem / jeho přepis na sebe /, ale nemá ani on, ani já napsanou smlouvu o prodeji vozu.
Děkuji
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com