Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
Zajímalo by mne jestli mám právní nárok žádat na zaměstnavateli odškodné za rizika spojená s nezajištěním potřebných školení pro práce ve výškách, které jsem spolu s několika dalsími zaměstnanci vykonával v letech 2000-2002 bez tohoto oprávnění.
Tyto práce jsme vykonávali bez jakéhokoliv vybavení pracovními ochrannymi prostředky, konkrétně se jednalo o montáže telekomunikačních zařízení na střechách budov.
Doložitelné předávacími protokoly instalací.
Ve firmě jsem dosud zaměstnán a v současné době uvažuji o změně zaměstnavatele.
Děkuji Jan Tazal
Dobrý den, vzhledem k tomu, že to řešíte s tak značným časovým odstupem (píšete, že se to odehrálo již v letech 2000-2002), se ničeho nedomůžete. Tuhle věc jste měl řešit neprodleně a ne si vzpomenout za více jak 6 let a chtít se něčeho domáhat. I kdyby jste nějaké nároky měl, už jsou dávno promlčené.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com