výplata mzdy o dovolené - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Mzdy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

výplata mzdy o dovolené

Alex Novotný, 24.08.2008 23:33:21

Dobrý den,chtěl bych se zeptat, zda mi nějakým způsobem (a kdy nejpozději) musí mzdová účetní doručit zbývající část mzdy. Část mzdy mi byla zaslána na účet ve výplatním termínu. Zbývající část je mi vyplácena v hotovosti přímo v podniku. Tentokrát však výplatní termín vyšel na den, kdy jsem nastoupil na delší dovolenou (3 týdny). Zatím mi zbývající část mzdy na účet doručena nebyla, já ji však nutně potřebuji.Děkuji za odpověď.

Re: výplata mzdy o dovolené

Mgr. Oldřich Topka, 01.09.2008 12:38:26

Dobrý den, tohle jste si měl vyřešit se zaměstnavatelem. Jestliže připadá termín výplaty na dovolenou, pak musí mzdu vyplatit před tím. Vy na jedné straně píšete o tom, že část mzdy dostáváte v hotovosti a na druhé straně, že Vám na účet nic nedorazilo, tím si poněkud odporujete.
Celou záležitost konzultujte se zaměstnavatelem nebo mzdovou účetní, to za Vás nikdo jiný řešit nebude.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »