Klamná nabídka na Internetu - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Internet

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

ZNEUŽITÍ UČTU

petra stranska, 22.01.2010 12:20:08

Prosím o pomoc a radu. Důvěřovala jsem a naletěla jsem internetovým podvodníkum kteří zneužili muj učet na Aukru peníze si nechali posílat na svůj učet. Poradí mi prosím nekdo co mám delat a jak jednat dál,díky

agentura punterlink

PETR TOMEČEK, 08.01.2010 19:44:46

Dobrý den, zaregistroval jsem se u pravocní agentury http://punterlink.cz/prace-v-anglii/prace-v-anglii.html
Podepsal jsem tištěnou smlouvu kterou mi poslali, jeji na jeji tištěnou formu se můžete podívat na tomto odkazu, někteří lidé o tété agenře říkají, že jednají podvodně a údajně po nich jde policie. Do agentury jsem volal a ujistili mě, že žádné peníze po podpisu smluvy platit nebudu, ikdyž mi budou chodit do emailu pracovní nabídky. Prosím, podívejte se na tu smluvu a poraďte co mám dělat a jak případně odstoupit od smlouvy. moc děkuji
http://www.punterlink.cz/prace-v-zahranici/smlouva.pdf

Jak na podvodníka?

Igor Valašík, 10.02.2009 17:50:44

Dobrý den, chci se zeptat jak mám postupovat v případě, že mne někdo podvede.
Na internetu propaguje společnost Aronivest na svých stránkách - aronivest.cz a aronforex.com prodej ziskových, konkrétních signálů - pokynů k obchodování na finanční burze Forex. Já je odebíral měsíc a namísto jimi deklarovaného zisku jsem utrpěl výraznou ztrátu. Budu tedy po nich požadovat jak vrácení peněz za jejich "Forex signály" tak i vrácení peněz, které jsem kvůli jejich špatným doporučením ztratil - jedná se o cca 100 00,- Kč.
Chci se zeptat na koho se mám obrátit, mám rovnou podat trestní oznámení na PČR nebo si najít advokáta?
Jedná se i o to, že ti podvodníci můžou obě webové stránky zrušit a já tím přijdu o důkazy usvědčující je z podvodu, takže je nechci vyplašit.
Za Vaši odpověď Vám předem děkuji.

Klamná nabídka na Internetu

Milan Hotový, 22.08.2008 14:00:38

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda mám nárok na cenu, kterou prodejce uvádí na svých internetových stránkách a po kontaktování uvádí cenu mění, příp. změní i nabídku na svých stránkách. Děkuji.

Re: Klamná nabídka na Internetu

Mgr. Oldřich Topka, 11.09.2008 10:43:18

Dobrý den, jestliže si něco objednáte, pak Vám prodávající musí objednávku potvrdit s tím, že by měl zachovat cenu, která platila v době objednání (a to je cena, kterou má u zboží uvedenou). Jestliže má dojít ke změně ceny, tak Vám to má sdělit. Je pak na Vás, jestli novou cenu akceptujete nebo ne.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »