Pravděpodobný výdělek - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Mzdy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Pravděpodobný výdělek

Radek Míček, 22.08.2008 13:48:01

Dobrý den, mám takový problém. 2. ledna 2008 jsem nastoupil k jedné firmě, kde jsem působil do 21.7.2008 (firmu koupila jiná firma). K domuto datu jsem s touto firmou ukončil dohodou pracovní poměr. Od následujícího dne tj. od 22.7.2008 jsem podepsal smlouvu s novou firmou (smlouva na dobu neurčitou, ale s tříměsíční zkušební dobou). K 8.8.2008 jsem v této nové firmě ukončil pracovní poměr ve zkušební době. A teďka k mému dotazu. Od 22.7. do 31.7.2008 činil můj hrubý měsíční příjem 11 460,- Kč (to mám na výplatnici) jedná se mi o to jaký je můj pravděpodobný výdělek (potřebuji čistý měsíční příjem pro ÚP, než si najdu něco jiného). A dále mám u této nové firmy nárok na slevu na dani na poplatníka (za tyto odpracované dny, jedná se o 8 dní v červenci a 6 dní v srpnu).
Děkuji
Radek

Re: Pravděpodobný výdělek

Mgr. Oldřich Topka, 01.09.2008 12:34:03

Dobrý den, takové výpočty zde neprovádíme, tohle není poradna o mzdovém účetnictví ani daních.
Platí, že zaměstnavatel je povinen vydat Vám v rámci skončení PP potvrzení o zaměstnání a údaje o výši průměrného výdělku (pro potřeby ÚP k výpočtu podpory), kde by to mělo být uvedeno.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »