Kategorie: Obchodní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
reklamuji plavky dcery zakoupeny v září 2008, které měla na sobě cca10x.Při běžném praní manželka zjistila, že jedna výplň košíčku je poškozena.Při tom plavky byly prány s ostatním spodním prádlem dle štítku na zboží od výrobce. V prodejně mi bylo řečeno, že bylo se zbožím špatně zacházeno a reklamaci nechtějí uznat. Žádám vás touto cestou o radu, jak mám postupovat. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, prosím o radu. Po dvou měsících se mi na části plavek udělali řídké fleky, prodávající to nazval výrazem ,,vysypaná plavkovina" . Prý jsem plavky prala v horké vodě, další argumentem bylo, že bylo použito agresivního pracího prostředku a aviváž,což se prý nemá. Dodržela jsem způsob praní dle visačky-ruční praní 30stupňů.Chtěla jsem vrátit peníze,protože již nemám k výrobci těchto plavek důvěru,což prodávající odmítla a nabídla mi plavky jiného typu, které mi nevyhovovaly. Chtěla bych se zeptat, zda mám v tomto případě nárok na vrácení peněz nebo jak mám dále postupovat.Děkuji všem za pomoc.
Dobrý den, pokud nelze vadu odstranit, pak můžete požadovat vrácení peněz nebo výměnu zboží. Pokud Vám tohle prodávající neumožní, pak je možné věc řešit v rozhodčím řízení pro spotřebitele (u hospodářské komory) anebo rovnou u soudu.
Dobrý den,prosím o radu,
reklamovala jsem plavky,které jsem nosila pouze na aquaaerobik.Bohužel se plavkovina celá rozřídla a vytahla se,plavky se celé na zadním díle rozpadly.A to jsem je neměla ani jednu sezónu a starala se o nědle návodu.Reklamace mi nebyla uznána,že jsem to nosila do příliš chlorovanévody a
ať požaduji náhradu na plaveckém bazénu.Plavkovinu dali posoudit výrobci plavkoviny,neuznána raklamace.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com