Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
jsem spolumajitel společnosti s.r.o. a před časem mi bylo jistou firmou po telefonu nabízeno uzavření smlouvy na poskytování telekomunikačních služeb.
Po vyslechnutí hovoru jsem s díky odmítl. Po určité době mi přišla poštou smlouva o uzavření poskytnutí tel. služeb. Vědom si toho, že jsem nic neuzavřel, jsem si jí nevšímal. Po měsíci mi ovšem přišlo vyúčtování za telekom. služby.
Protože jsem si opravdu vědom toho, že jsem nic neuzavřel, žádal jsem společnost o nahrávku mého "inkriminovaného" hovoru. Daná společnost to odmítla s tím, že si mám přijet do Prahy do sídla firmy.
Rád bych se zeptal, jak se můžu bránit? Opravdu musím do Prahy, nebo lze nahrávku hovoru získat jinak? A lze tuto smlouvu nějak vypovědět?
Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, podle toho, co píšete to jen zkoušejí, on se vždy aspoň někdo chytí. Zašlete jim reklamaci s uvedením skutečnosti, že jste s nimi žádnou smlouvu neuzavřel. Podejte také podnět na český telekomunikační úřad nebo ČOI. Kdyby se něčeho chtěli domáhat, pak by nemohli být úspěšní, protože z ničeho jasně a srozumitelně nevyplynulo, že jste s nimi nějakou smlouvu uzavřel. A toho si musí být velmi dobře vědomi.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com