Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
dobry den stratil sem OP a prisel nmi dopis ze muzu dostat pokutu az 10000 , OP uz nemam kolem pul roku nevite kolik by +- moje pokuta mohla delat dekuji za odpoved
Tak to vám nepovím. Zeptejte se přímo na příslušném Městském úřadě, odd. správních činností - občanské průkazy.
Dobrý den, prosím Vás, chtěla bych se zeptat,jaká mi hrozí pokuta za ztrátu OP, když jsem na úřad zašla až po měsíci..Děkuji za odpověď..
dobry den, bohuzel jsem ztratil obcansky prukaz, kdyz jsem si sel delat novy prukaz, zaplatil jsem poplatek za novy ( kolek ), ale nikdo mi nerekl ze mi pracovnice na urade muze dat pokutu az 10 000 korun, zbezne jsem nahledl do materialu vztahujicich se k te pokute a dolni hranice neni stanovena, ja dostal pokutu 500 korun, bohuzel jsem mel u sebe 100 korun a tak sem se zeptal proc kdyz neni dana spodni hranice pokuty, proc nedostanu treba tech sto korun, pani mi s vysmechem rekla ze 100 korun neni zadna pokuta a ze kdyz nemam na zaplaceni ted postoupi pokutu prestupkovemu oddeleni. lze se nejak odvolat ? dodam ze do dnesniho dne jsem nebyl schopen pokutu uhradit.
Dobrý den, ano, až bude rozhodnuto o přestupku, můžete se odvolat.
To, že Vám "nikdo nic neřekl" nehraje vůbec žádnou roli a jako argument Vám to nebude vůbec nic platné. I pro Vás platí to samé, co pro všechny ostatní, a to je stará dobrá zásada, že neznalost zákona nikoho neomlouvá.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com