Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den uzavřel jsem O2 smlouvu na 2 roky.Ale po týdnu jsem si to rozmyslel a napsal jsem pro info: na infocentralu O2 že bych chtěl tarif zrušit:
reaguji na Váš přijatý email.
>
> Kontrolou Vašeho telefonního čísla jsme ověřili, že máte již Vaše číslo
> převedené na pušální s tarifem O2 Kůl. Pokud nechcete využívat těchto
> služeb, je třeba nejpozději do 14 dní od sepsání smlouvy navštívit naší
> jakoukoliv značkovou prodejnu, mít sebou smlouvu a dojde k bezplatnému
> zrušení smlouvy a zpět převedení na dobíjecí služby.
-----------------------------------------------
Asi za týden poté mi přišlo vyučtování za porušení smlouvy v hodnotě 3600 což mě zaskočilo jelikož jsem smlouvu zrušil za cca 6 dní v prodejně O2 zdarma podle jejich odpovědi kde se mluvilo o bezplatnem zrušení.
A poté mi ještě nesmyslně přišlo další vyučtování za službu kterou jsem zrušil ve lhůtě 14 dní jednalo se opet o O2 tarif..Opravdu toto jednání nechápu.Poradíte?Zítra si je jdu na to zeptat.
Dobrý den, všechny tyhle částky reklamujte s odůvodněním, že jsou účtovány neoprávněně. Pokud neustoupí, kontaktujte Českou obchodní inspekci.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com