rozhodčí řízení - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Mzdy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

rozhodčí řízení

Lucie Holaňová Ocelková, 14.08.2008 19:05:09

Dobrý den,
řeším takový problém s nevyplacenou mzdou. U daného zaměstnavatele již nepracuji a část mzdy nám po žalobě u soudu vyplatil Úřad Práce. Zbývá však ještě částka pro mě nezanedbatelná (13.460kč). V pracovní smlouvě jsme měli rozhodčí doložku tzn. že případné problémy se mají řešit přes Společenství rozhodců. Jelikož v tomto ohledu nemám žádné zkušenosti, potřebovala bych vědět, co mě čeká a jestli vynaložené náklady budou odpovídat dlužné zbylé částce. Nějaké informace jsem již získala na internetu, ale nejsem z toho moc moudrá.
Předem děkuji za odpověď.

Re: rozhodčí řízení

Mgr. Oldřich Topka, 22.08.2008 10:01:43

Dobrý den, není jasné, proč by jste měla část mzdy nárokovat u soudu a jinou část u rozhodců, to by jste u nich musela uplatnit i předchozí nárok, u něhož však píšete, že byl žalován u soudu. Uvádíte, že se u rozhodců řešit mají, což neznamená, že je to povinné, ale neznám znění Vašich smluv. Pokud si nevíte rady, od toho jsou tu právní služby.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »