Kategorie: Pracovní právo / Mzdy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
řeším takový problém s nevyplacenou mzdou. U daného zaměstnavatele již nepracuji a část mzdy nám po žalobě u soudu vyplatil Úřad Práce. Zbývá však ještě částka pro mě nezanedbatelná (13.460kč). V pracovní smlouvě jsme měli rozhodčí doložku tzn. že případné problémy se mají řešit přes Společenství rozhodců. Jelikož v tomto ohledu nemám žádné zkušenosti, potřebovala bych vědět, co mě čeká a jestli vynaložené náklady budou odpovídat dlužné zbylé částce. Nějaké informace jsem již získala na internetu, ale nejsem z toho moc moudrá.
Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, není jasné, proč by jste měla část mzdy nárokovat u soudu a jinou část u rozhodců, to by jste u nich musela uplatnit i předchozí nárok, u něhož však píšete, že byl žalován u soudu. Uvádíte, že se u rozhodců řešit mají, což neznamená, že je to povinné, ale neznám znění Vašich smluv. Pokud si nevíte rady, od toho jsou tu právní služby.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com