Kategorie: Občanské právo / Závazkové právo
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Jedná se o uzavření smlouvy v září loňského roku s telefoním operátorem t-mobile na tarif 150.Služba nebyla objednaná ale sepsána jejich distributorem mezi dveřma.Nyní jsem se dostala do finančních problémů a žádala jsem o zrušení smlouvy z důvodu insolvence.Operátor mi nabízí převod smlouvy na druhou osobu.Oni mi druhou osobu seženou,nebo jak.Já jsem byla v jejich prodejně kam mně odkázali z ústředí a tam nechtěli nic řešit,že to musím s ústředím.Nechci se dostat do dluhů,nemám práci a chtěla jsem opětovně dobíjet na terminále.Nechtějí mně vyjít vstříc.
Můžete mně poradit co s tím?
Děkuji Jiřina DUDÁŠOVÁ
Dobrý den, uzavřela jsem smlouvu o rezevaci na koupi nemovitosi s realit. kanc. a složila zálohu 100000Kč. Kancelář nám nemovitost ukázala i s pozemkem, který byl ohraničen geodet.body.
V průběhu zajišťování hypotéky jsme se šli informovat na KÚ ohledně příjezdové cesty a při tomto jsme zjistili, že před pozemkem nemovitosti je po celé délce pozemek souseda a že geodet. body nepatří k domu nýbrž k obecní cestě, ze které na "náš" pozemek vjezd není.( jen přes souseda).Real. kanc. jsme oznámili, že chceme z těchto důvodů od smlouvy odstoupit, protože nám toto bylo zapřeno a byli jsme uvedeni v omyl. Kanc. nám začala vyhrožovat, že celou situaci požene přes právníky, že k odstoupení nevidí důvod ( nemáme ani žádný geodet. výměr pozemku a domníváme se, že nesrovnalostí je ještě více) K domu bychom se snad mohli dostat přes obecní pozemek, který ale není cestou.Nevím si vůbec rady a potřebovala bych poradit, jestli mám vůbec šanci spor vyhrát, když se budu soudit.Moc děkuji za radu.
Vím, že nejsem jediná, ale mohl by prosím někdo odpovědět na předešlý dotaz? Nechceme přijít o své peníze.Mockrát děkuji a omlouvám se, že se takto připomínám,ale už nevím kam se obrátit.
Dobrý den,prosím moc o radu. Koupili jsme mobily přes internet a ve 14ti denní lhůtě odstoupili od smluvy, což nám bylo prodejcem po určitých problémech akceptováno s tím, že si odečte náklady které musel vynaložit k navrácení původního stavu (dopravu kamsi do výrobních firem, údajné poškození mobilů).My s tímto nesouhlasíme, ale nevíme,zda na to má právo či nikoliv. Mobily od nás šly nepoškozené,avšak nemáme to zdokumentované a nemůžeme to tudíž dokázat.Má prodávající právo účtovat nám tyto náklady či nikoliv?Je doprava zboží do původní firmy náklad nutný k navrácení zboží do původního stavu?Máme my právo na úhradu nákladu,které vznikly nám?-poštovné,...Prosím moc o radu,děkuji
Dobrý den,
koupila jsem si přes internet mobilní telefony,které nevyhovují a ráda bych odstoupila od smlouvy ve lhůtě 14 dnů.
Bohužel jsme nestihli zboží zaslat,ale během této lhůty jsme prodejce informovali písemně e-mailem o odstoupení a on nám příjem našeho psaní potvrdil e-mailem. Nyní tvrdí, že odstoupení není možné, jelikož zboží nedostal zpět ve lhůtě 14 dnů. Jak to tedy správně je? Stačí odstoupení v této lhůtě oznámit a zboží zaslat později (třeba o dva dny déle) nebo je nutné v této lhůtě i zboží vrátit?
Prosím moc o odpověď, už nevím kam se obrátit. Dosti to spěchá!!!! děkuji
Příště nevkládejte ten samý dotaz opakovaně a odpověď neurgujte, poradit Vás chtějí tisíce, není možné reagovat okamžitě na všechny dotazy!
Mockrát děkuji za odpověď!!! Je velice výstižná a užitečná. Vím, že poradit chtějí tisíce lidí,nejenom já a také nejen já píši 2krát.Nechápu však, že když už máte čas na odpověď,že nenapíšete k věci to,co by pomohlo zcela určitě i jiným. Ale ještě jednou děkuji.
Dobrý den,
koupila jsem si přes internet mobilní telefony,které nevyhovují a ráda bych odstoupila od smlouvy ve lhůtě 14 dnů.
Bohužel jsme nestihli zboží zaslat,ale během této lhůty jsme prodejce informovali písemně e-mailem o odstoupení a on nám příjem našeho psaní potvrdil e-mailem. Nyní tvrdí, že odstoupení není možné, jelikož zboží nedostal zpět ve lhůtě 14 dnů. Jak to tedy správně je? Stačí odstoupení v této lhůtě oznámit a zboží zaslat později (třeba o dva dny déle) nebo je nutné v této lhůtě i zboží vrátit?
Prosím moc o odpověď, už nevím kam se obrátit. Dosti to spěchá!!!! děkuji
Dobrý den, kupující by se měl lépe seznámit s právy a povinnostmi při prodeji zboží, na to, že se tím zabývá profesionálně má velmi chatrné znalosti. Zákon hovoří výslovně o 14-denní lhůtě k ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY, nikoliv k vrácení zboží. Oznámení o odstoupení tedy musí být doručeno prodávajícímu nejpozději v poslední den 14-denní lhůty (ta běží ode dne následujícího po doručení zboží). Zboží pak může být vráceno i později, např. s ohledem na dobu přepravy apod. Jestli takto klame i ostatní zákazníky, pak by to bylozralé na podnět k ČOI.
Dobrý den, kupující by se měl lépe seznámit s právy a povinnostmi při prodeji zboží, na to, že se tím zabývá profesionálně má velmi chatrné znalosti. Zákon hovoří výslovně o 14-denní lhůtě k ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY, nikoliv k vrácení zboží. Oznámení o odstoupení tedy musí být doručeno prodávajícímu nejpozději v poslední den 14-denní lhůty (ta běží ode dne následujícího po doručení zboží). Zboží pak může být vráceno i později, např. s ohledem na dobu přepravy apod. Jestli takto klame i ostatní zákazníky, pak by to bylo zralé na podnět k ČOI.
Dobrý den,
potřebuji nutně poradit.
Nedávno jsme si koupili přes internet mobilní telefony a po zapnutí jsme zjistili,že nechytají žádný signál a tudíž je ani nemůžeme používat a jsou nám k ničemu.Protože ještě neuběhlo 14 dní,rozhodli jsme se výrobky vrátit a odstoupit od smlouvy.Když jsme volali do prodejny,řekli nám,ať si vyplníme řádně jejich reklamační protokol,že odstoupení není možné,jelikož jsme již telefony použili.
Jaká máme tedy práva?můžeme od smlouvy odstoupit a telefony poslat zpět s žádostí o vrácení peněz nebo musíme čekat jak vyřídí reklamaci?
Prosím o co nejrychlejší odpověď - 14ti denní lhůta vyprší za 2 dny. předem moc děkuji
Dobrý den, nárok na odstoupení od smlouvy při koupi přes internet do 14 dnů i bez udání důvodu je dán zákonem. Prodávající zkoušejí různé triky, jak zákazníka odradit a zmást, ale nárok máte (rep. jste měli) bez ohledu na to, co všechno Vám (nejspíš záměrně) špatně tvrdil jejich prodavač. Můžete podat podnět na ČOI, pokud Vám jeho nesprávným postupem vznikla škoda, pak je možné ji vymáhat.
Poud jde o rychlost odpovědi na Váš dotaz, není možné na takovéto požadavky o urychlenou odpověď v záplavě tisíců dotazů reagovat.
DOBRÝ DEN,
PROSÍM O POMOC, RADU. DNE 8.8.2008 JSEM S REALITNÍ KANCELÁŘÍ V KARVINÉ PODEPSALA SMLOUVU, TÝKAJÍCI SE PRONÁJMU GARSONKY 0+1 SLOŽILA JSEM ČASTKU 15.000 KAUCI, 7.400 PROVIZI REALIT. KANC.SMLOUVU S MAJITELEM GARSONKY DOPOSUD NEMÁMM TERMIN JE DO 31.8.2008
STALO SE, ŽE NEČEKANĚ ODLÉTÁM ZA NEMOCNOU DCEROU, TUDÍŽ CHCI ODSTOUPIT OD SMLOUVY. REALIT. KANC. PO MĚ ŽADA 12.000 ZA PORUŠENI SMLOUVY. /PRAVDA JE, ŽE TAK TO STOJI NA SMLOUVĚ REALITKY. PTÁM SE, NENI NĚJAKÝ TERMIN PRO ODSTUP SMLOUVY NEBO MUSIM ČASTKU 12.000 UHRADIT ??
DĚKUJI ZA ODPOVĚD
ŠTEFÁNIKOVÁ
Dobrý den,
záleží na obsahu smlouvy - z toho, co jste napsala, Vám těžko poradím. Raději se obraťte na místního advokáta, ukažte mu smlouvu a vysvětlete.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com