dědictví - fórum

Kategorie: Občanské právo / Dědictví

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

dedictvi

camille bertrangs, 08.02.2009 21:09:49

Vyrizuji dedictvi po mém stryci, jehoz druzka tvrdi,
ze ma zavet ve svuj prospech. Ovsem, hned po umrti mého stryce a aniz by dedické rizeni zaclo, dama vycistila jeho bankovni konto , 1 300 000kc. Snad to nemela pravo udelat ! Mela pockat na vyrizeni dedictvi
a vyjadreni od soudu ! Proto, nez budeme kontestovat
"zavet", (tato zalezitost je velmi nakladna), chceme
na tu pani podat trestné oznameni pro bezpravné vycisteni konta. Uz jsem o to zadala nasi advokatku
nekolikrat bez uspechu a nechapu proc. Jsme snad ve svém pravu, ne ?
Dekuji predem za odpoved
S pozdravem
C.B.

dedictvi

camille bertrangs, 08.02.2009 21:09:13

Vyrizuji dedictvi po mém stryci, jehoz druzka tvrdi,
ze ma zavet ve svuj prospech. Ovsem, hned po umrti mého stryce a aniz by dedické rizeni zaclo, dama vycistila jeho bankovni konto , 1 300 000kc. Snad to nemela pravo udelat ! Mela pockat na vyrizeni dedictvi
a vyjadreni od soudu ! Proto, nez budeme kontestovat
"zavet", (tato zalezitost je velmi nakladna), chceme
na tu pani podat trestné oznameni pro bezpravné vycisteni konta. Uz jsem o to zadala nasi advokatku
nekolikrat bez uspechu a nechapu proc. Jsme snad ve svém pravu, ne ?
Dekuji predem za odpoved
S pozdravem
C.B.

pomoc s assignment

Petr, 16.01.2008 14:56:59

Dobrý den,

obracím se na Vás se žádostí o pomoc. V současné době pracuji na seminární práci do práva a potřeboval bych nějaký vzorový právní příklad i s řešením. Nikde na internetu jsem bohužel uvedený příklad nenašel. Pořeboval bych případ z oblasti práva dědického (http://www.skas.law.muni.cz/materialy/Zad_n_%20p_semky.doc) nebo pracovního, ale i za jiné případy budu moc rád. Předem děkuji za pomoc.

zpochybneni vydedeni

Pisinka, 07.01.2008 18:46:47

Dobry den,
mam na vas nasledujici prosbu o odpoved:
babicka mela dve dcery, jedna z nich je ma maminka. Babicka mela dlouhodobe spatne vztahy se svymi dcerami, vydedila je a vsechen majetek nechala zdedit mne. Ke konci jejiho zivota jsem s ni uz komunikovala pravidelne jen ja, ale neverila jsem, ze k vydedeni jejich dcer dojde. Doslo. Na základě naléhání a citového vydírání ze strany svych rodicu, ze se mnou prerusi kontakty a budou se se mnou soudit, jsem vydedeni poprela a notarka/soud rozhodly, ze ja dostanu polovinu a dcery kazda po ctvrtine dedickeho podilu. Lhuta na odvolani proti tomuto rozhodnuti uplynula, vztahy s tetou (=druha z dcer) se vyrazne zhorsily a cele to stejne vypada na soud.
LZE ZPETNE ZRUSIT ME ZPOCHYBNENI VYDEDENI A POTVRDIT PLATNOST BABICCINY PUVODNI ZAVETI?
Predem moc dekuji za informaci. Muzete, prosim, odpoved zaslat na pisin@tiscali.cz? Dekuji

dědictví

Julka Dvořáková, 17.10.2007 14:26:53

Omlouvám se,v mém předchozím dotazu jsem zapomněla podotknot,že se chceme přestěhovat trvale na zrekonstruovanou chatu,proto dotaz.Děkui ještě jednou za odpověď,Julka

dědictví

Julka Dvořáková, 17.10.2007 11:33:07

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na tuto věc:Manžel má z prvního manželství 3 dnes už zaopatřené děti,já jedno.Já mám byt,manžel chatu,kterou jsme spolu celou zrekonstruovali.Oba jsme v důchodu a byt v Praze chceme pustit,jak se já mám chranit,nebo zajistit,kdyby se s manželem něco přihodilo,aby mě jeho děti nemohly vystěhvat,stejně bych neměla kam jít.Děkuji za radu a přeji hezký den

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »