Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
byla jsem zaměstnaná na poloviční úvazek, kolegyně si se mnou prohodila služby, svoje služby si odpracovala, ale na moje nemohlo dojít, protože jsem byla propuštěna.Kolegyně po mě požaduje část mé výplaty, protože jsem si svoje směny neodpracovala. Chci se zeptat jestli na to má nárok a jestli jsem ji povinna část výplaty vracet?Kontaktovala taky společnost u niž pracovní poměr probíhal a společnost se jí zastavá a tvrdí, že když peníze nevrátím budu volána na správní řízení.
Dotaz není příliš jasný. Chápu, že si kolegyně vzájemně vymění směny proti rozvrhu (třeba z osobních důvodů), ale předpokládal bych, že podklady pro výplatu se dělají podle skutečné docházky, tzn. že každý dostane zaplaceny ty hodiny, které doopravdy odpracoval.
Znamená to, že jste dostala ve výplatě zaplaceno za více hodin, než jste odpracovala?? To by mohlo jít o bezdůvodné obohacení - § 324 zákoníku práce.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com