Kategorie: Pracovní právo / Mzdy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den,
mam trochu zapeklity dotaz. Muj zamestnavatel mi neni schopny pridelit praci. Dostal jsem tedy od nej za ukol pripravovat se na certifikacni zkousku, ktera je zakoncena ziskanim certifikatu. Tato doba odpovida zhruba 20ti dnum.Certifikacni zkousku jsem bohuzel neslozil, ale zamestnavatel mi hrozi, ze mi onech 20 dnu nezaplati. Je toto mozne? Se zamestnavatelem jsem se nijak pisemne/ustne nedohodl na pracovnim volnu. Toto studium bylo soucasti pridelene prace.
Predem moc dekuji za odpoved.
S pozdravem, Tomas Hrabatko
Dobrý den, příprava na zkoušku jistě není prací, kterou máte sjednanou ve smlouvě. Zaměstnavatel Vám má přidělovat práci podle smlouvy, pokud ji nemá, je to překážka na jeho straně a musí Vám platit náhradu mzdy (i když nepracujete - ovšem jeho vinou).
Pokud Vám tedy nebyl schopen dát práci, pak musí zaplatiti náhradu mzdy bez ohledu na nějakou zkoušku.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com