Kategorie: Pracovní právo / Mzdy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, pracuji jako účetní územního samosprávného celku na dohodu o pracovní činnosti,smlouva je na dobu neurčitou. Od ledna 2010 mi přibydou pracovní povinnosti/rozšíření pracovní doby atd./, smlouva by tedy měla být na HPP? Pracovní náplň však není na 8,5h denně, jak tedy upravit smlouvu na HPP, mám pak nárok na dovolenou, nemocenskou?
Dohoda o pracovní činnosti může být max. na polovinu pracovní doby, tj. 20 hodin týdně. Jaký rozsah máte dosud?
"smlouva by tedy měla být na HPP?" - proč? To není automaticky!
Rozsah i forma je věcí dohody obou stran.
Tedy buď budete pracovat v dosavadním rozsahu (a uděláte toho tolik, kolik to za stanovenou dobu stihnete), nebo se dohodnete o zvýšení rozsahu na 20 hodin týdně, nebo se dohodnete na pracovním poměru třeba 30 hodin týdně.
Při prac. poměru je nárok na dovolenou.
Dobrý den, mám částečný invalidní důchod. Pokud budu pracovat na poloviční úvazek, bude mi ze mzdy placeno zdravotní a sociální pojištění? Lze si nějak orientačně vypočítat čistou mzdu? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, pokud budete konat práci v pracovním poměru nebo na dohodou o pracovní činnosti, pak tyto odvody ze mzdy strhávány budou.
Na orientační výpočet mzdy můžete nalézt různé kalkulačky na internetu.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com