Pojistné VZP - malá organizace - fórum

Kategorie: Občanské právo / Pojištění

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Pojistné VZP - malá organizace

Milan Černický, 16.10.2007 16:43:58

V roce 1996 a 1997 mě byl vyměřen platební výměr na pojistné a penále za odvody za malou organizaci. Tyto platební výměry nabyly právní moci. Mezi tím jsem se evidoval jako malá organizace u jiné pobočky VZP také jako malá organizace a všechny otázky s placením pojistného jsem pod číslem plátce probíral s nimi ne s předchozí pracovištěm. Nyní na mě po deseti letech VZP požaduje zaplacení předešlých výměrů. Po celou dobu jsem nedostal od tohoto pracoviště žádné jiné upozornění, že dlužím nějaké pojistné a penále. Pojistné za malou organizaci jsem potom ováděl, popř. jsem se dohodl na splátkách a nyní mám pojistné uhrazeno. Může VZP požadovat zaplacení výměrů po deseti letech a vyžadovat zaplacení dalšího penále když mě potom již na výměry neupozornila. Přitom jsem již evidován pod stejným číslem plátce na jiném pracovišti a zde mám potvrzení o bezdlužnosti na pojistném. Děkuji za nějaké vysvětlení a informace.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »