Kategorie: Obchodní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den, potrebujeme v nasi s.r.o. zapsat zmeny do OR, poradte mi prosim ktere papiry z folmulare mame vyplnit,soud mi poslal usneseni a ja se nevyznam v tom co a kam napsat, nevim, zda do oddilu IV.Navrh na zapis neco psat, kdyz firma jiz existuje.Soud totiz poslal, neco v tom smyslu proc to zapisuji znovu, kdyz firma jiz funguje.
Zda psat na list d] i jednatele, kdyz tam jiz vedeny je.prosim poradte, ktere listy se pri takove zmene(potrebujeme jen zapsat zivnost)vyplnuji
Dekuji a hezky den
Dobrý den, v tomhle Vám neporadím. Pomoc při vyplňování formulářů zde neposkytujeme. Ale elektronické formuláře ke změně údajů v OR na www.justice.cz nejsou nijak složité. Nový předmět podnikání se zapisuje do části o předmětech podnikání.
Dobrý den,
dne 13.6.08 jsem bez kupní smlouvy prodala štěně pejska bez papírů.
Včera mne majitel navštívil i se štěňatkem a napadl mne, že jsme mu prodala nemocného pejska a že chce vrátit peníze a pejska si nechat.
Začal mi vyhrožovat televizí, soudem a fyzickým násilím.
Předal mi veterinární zprávu, z které dle mého veterináře jednoznačně nevyplývá, že by štěně mělo nějakou námi zaviněnou dědičnou chorobu a že po 3 týdnech soužití v nové domácnosti se u něj začaly projevovat atopické exémy.
Ráda bych se zeptala, zda-li má tento pán nárok na vrácení peněz, když mu štěňátko bylo předáno, dle veterinární zprávy našeho veterináře, v perfektním stavu a snaží se nám teď vrátit nemocné štěně.
Předem moc děkuji za odpověď.
S pozdravem
Veronika Spanilá
Dobrý den, na zvířata se vztahuje 6-týdenní záruční doba. Pokud vady v této lhůtě vytkl a je si jistý, že má pravdu, pak ať podá žalobu. Za pomoci znaleckých posudků se bude muset prokázat, jestli jde o "vadu" (tedy nemoc), kterou pes trpěl již v době předání nebo ne.
Jinak většina jeho výhrůžek je zcela neopodstatněná. Média taková kauza zajímat nebude a pokud se dopustí nějakého násilí, tak se vystavuje riziku trestního stíhání. Bohužel takovýhle křiklounů je všude dost.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com